JURA
Jura Cool Control Tejhűtő, 1L, Fehér
  • Cikkszám: 272559
JURA

Jura Cool Control Tejhűtő, 1L, Fehér

  • Cikkszám: 272559

94 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fehér
Hosszúság
22,5 cm
Szélesség
14,4 cm
Vastagság
21,7 cm
Űrtartalom
1 l
Súly
2 500 g
Egyéb jellemzők
4 fokozatú hőmérséklet tartomány

Az elegáns kialakítás, a robusztus anyagok, a kiváló minőségű alumínium részletek és az optimális kényelem a Cool Control-t minden automata kávéfőző tökéletes tartozékává teszik. Az ideális 4 °C hőmérsékletű tej az optimális higiéniával kombinálva tökéletes alapot biztosít a kávékülönlegességek széles skálájának elkészítéséhez.

Ötletes kivitelezés

A Cool Control tejhűtő kialakítása a klasszikus JURA megjelenést tükrözi, és tökéletesen illeszkedik a készülék egyszerű kezeléséhez és optimális higiéniájához. A Cool Control prémium anyagokat, masszív, kiváló minőségű alumínium burkolatot és elegáns szellőzőnyílásokat tartalmaz. Letisztult, minimalista vonalaival a Cool Control 1,0 l minden JURA kávéfőzőhöz és kiegészítőhöz illeszkedik megjelenésben.

Maximális kényelem

Az által, hogy a tej gyorsan és egyszerűen adagolható a tejtartály eltávolítása nélkül, megkönnyíti a használatát. Továbbá, a digitális hőmérséklet-kijelző és az edényhez optimálisan illeszkedő, rátolható alumínium burkolat egyszerű kezelést és maximális kényelmet biztosít.

Megfelelő higiénia

A tökéletesen illeszkedő csatlakozók optimális tejhigiéniát biztosítanak a Cool Controltól a csészéig. A kiváló minőségű rozsdamentes acél tartálytól a szívólándzsáig minden tejjel érintkező alkatrész mosogatógépben mosható, így nagyon könnyen tisztítható:

  • rozsdamentes acél tartály
  • szilikon gyűrű
  • borító
  • fém cső
  • adapter

Tökéletes tejeredmény

A Cool Control segítségével friss, finom textúrájú tejhabot készíthet olyan izgalmas italokhoz, mint a flat white, tökéletes eredménnyel minden alkalommal. Ennek elérése érdekében a tejet optimális 4°C-ra hűtve tartja a készülék. A Cool Control és az automata kávéfőző közötti folyamatos vezeték nélküli* kommunikáció, valamint az újonnan integrált szintjelző gondoskodik arról, hogy a felhasználó mindig emlékeztessen, amikor a hűtőt tejjel kell feltölteni.

* A vezeték nélküli adó (opcionális) használatával a Cool Control kompatibilis az összes Smart Connect funkcióval felszerelt JURA speciális kávéfőzővel. A (opcióként kapható) WiFi Connecttel együtt használva a Cool Control minden JURA automata speciális kávéfőzővel kompatibilis, amely WiFi Connect funkcióval van felszerelve.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés