Eta
Eta Harmony II Kenyérsütő gép, fekete (2149 90021)
 • Cikkszám: 272449
Eta

Eta Harmony II Kenyérsütő gép, fekete (2149 90021)

 • Cikkszám: 272449

37 499 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

 • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kapacitás
1,5 kg
Teljesítmény
850 W
Programok száma
12 db
Késleltett inditás/befejezés
Igen
Szín
Fekete
Melegentartó funkció
Igen
Gluténmentes sütés
Igen

A friss péksütemények illata és íze garantáltan kellemesebbé teszi reggelét - az ETA Harmony II kenyérsütővel ez gyerekjáték: csak helyezze be a szükséges alapanyagokat, és bízza a kenyérsütőre a munka többi részét.

Teljesen automatikus készítés, 3 méretű kenyér elkészítése közül választhat, gluténmentes kenyér készítési lehetőséggel.

Automata kenyérsütőgép 12 előre beállított programmal, beleértve a gluténmentes kenyér elkészítését, valamint az egyedi kenyér, lekvár és joghurt készítő programot.

Könnyen beállíthatja a kiválasztott programot a kijelző segítségével. Ezután a kenyérsütő tetején lévő üvegen keresztül figyelheti ahogy a kenyérsütő végzi a dolgát. A kenyérsütő bedagasztja megkeleszti, és megsüti a tésztát, ezen kívül pedig 60 percig megtartja a kenyér hőmérsékletét is.

Tökéletes összhang a tésztával

AZ ETA Harmony II kenyérsütőgép sokszínűsége miatt nagy segítség a konyhában. Amellett, hogy három méretű kenyér sütésére van lehetőség (1 kg, 1,25 kg, 1,5 kg), még beállíthatja a kenyér pirítási szintjét is.

A programok között szerepelnek a gluténmentes sütemények, torta tészták, pizzatészta készítését segítő programok, de emellett lehetőség van házi lekvár, vagy akár joghurt készítésére is.

A 12 előre beállított program:

 1. CLASSIC - fehér búza és barna rozskenyérhez, fűszerekkel és mazsolával ízesített kenyérhez is tervezték
 2. QUICK - a fehér, a búza és a rozskenyér gyors elkészítésére szolgál. Ebben a módban a kenyér kisebb és közepes sűrűségű.
 3. SWEET - célja édes típusú kenyér sütése ropogósabb héjjal, mint klasszikus programmal történő sütés esetén.
 4. WHOLE GRAIN - teljes kiőrlésű vagy alacsony gluténtartalmú lisztből készült kenyér sütésére
 5. Gluténmentes - gluténmentes kenyér készítésére szolgál.
 6. Tészta - a dagasztáshoz / keveréshez és az azt követő tészta sütés nélküli kelesztésére szolgál. Különböző alapanyagokat használhat különféle kenyérfajtákhoz (pl. Zsemle, pizza stb.) a tészta elkészítéséhez.
 7. Dagasztás - csak a tészta dagasztására szolgál (kelesztés nélkül). A tészta dagasztásakor különféle összetevőket használhat különféle típusú kenyérhez (pl. Zsemle, pizza stb.).
 8. DORT - összetevők (pl. Torta, sütemény) dagasztására / keverésére szolgál, amelyeket azután meghatározott ideig sütnek.
 9. JAM - lekvár friss gyümölcsökből történő előállítására szolgál.
 10. JOGHURT - házi joghurt elkészítésére szolgál.
 11. Sütés - barna kenyér, sütemény sütéshez készült.
 12. CUSTOM - egyedi beállításokhoz készült

A praktikus funkciókkal időt nyerhet

Az időbeosztás érdekében a kenyérsütő akár 15 órás késleltetett indítást és egy órás KEEP WARM funkciót is tartalmaz, így biztosan megtalálja a megfelelő időt az ételek előkészítésére. Áramkimaradás esetén a gép 10 percre visszamenőleg megőrzi a memóriát.

A kijelző háttérvilágítással gondoskodik róla, hogy könnyedén ellenőrizhesse, mennyi idő van hátra a sütésből, és hangjelzés ad értesítést a további hozzávalók, pl. magok hozzáadásának idejéről és lehetőségéről. A sütőforma kényelmes kezeléséről pedig egy lehajtható fogantyú gondoskodik.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés