Cseréld le régi telefonod és vedd igénybe a 20 000 Ft-os támogatást az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) készülékcsere-támogatási programjának köszönhetően!

A változó fogyasztói igények, és a magasabb szolgáltatási színvonal biztosítása érdekében a hazai mobilszolgáltatók a 3G-hálózataik fokozatos kivezetését tervezik. Azért, hogy továbbra is élvezhesd a mobilinternet – így a digitális világ nyújtotta előnyöket, fejlett, 4G- és 5G-képes mobiltelefonokra kell váltani. Bár a 3G kivezetéséről a szolgáltatók döntenek, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kiemelten fontosnak tartja, hogy a technológiaváltás ne érje hátrányosan a fogyasztókat, ezért az Innovációs és Technológiai Minisztériummal partnerségben támogatást biztosít az elavuló mobiltelefonok lecseréléséhez. 

Cseréld le régi készüléked 2022.07.17-ig!

Mit kell tenned, hogy igénybe tudd venni a támogatást?

Válaszd ki új készüléked!

 

Válaszd ki új  maximum 120.000 Forintos 4G képes telefonod kínálatunkból!

Válaszd a bolti átvételt!

 

Tedd kosárba és a szállítási módnál válaszd ki a bolti átvételt!

Cseréld le régi készüléked az üzletünkben!

 

A boltba hozd magaddal régi beváltandó készüléked, irataid és kollégáink segítenek a szükséges dokumentumok kitöltésében.

Vedd át új telefonod!

 

15-20 perces ügyintézés után vedd át új telefonod 20.000 Ft-al olcsóbban!

Válaszd ki új telefonod

Fontos tudnivalók a támogatásról

Kik jogosultak a támogatásra?

A támogatásra minden magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy jogosult, aki olyan 2G- vagy 3G-képes aktív készülékkel rendelkezik, amelyen 2021. július 1. és december 31. között legalább egyszer sikeres hanghívást indított, adatforgalmat bonyolított vagy SMS-t küldött. Az 50 leggyakoribb 3G-képes mobiltelefon: https://netrefel.hu/upload/nmhh_50_leggyakoribb_3g.pdf

Mekkora összegű támogatást kaphatok?

Mobilkészülékenként bruttó 20 000 forintot, de ha a megvásárolt új készülék kevesebbe kerül, mint 20 000 forint, akkor legfeljebb az új készülék kereskedelmi árát. 

Milyen készüléket vásárolhatok a programban?

Olyan VoLTE technológiával rendelkező és 4G vagy 5G képes készüléket, amelynek kiskereskedelmi ára legfeljebb 120 000 forint. Egy természetes személy egy mobilkészüléket cserélhet le támogatással a programban. 

Milyen adminisztrációval jár a támogatás igénybevétele?

A támogatás igénybevétele várhatóan 15-20 perces ügyintézéssel jár. Az összes kitöltendő dokumentum az üzleteinkben elérhető, csupán alapvető irataid (személyi igazolvány, vagy más érvényes személyazonosításra alkalmas okirat és lakcímkártya), valamint lecserélni kívánt mobilkészüléked hozd magaddal.

Mi történik a régi mobilkészülékemmel?

Az új mobilkészülék megvásárlásakor a régi mobiltelefont add le munkatársainknak. A mobilkészülék leadása előtt gondoskodj a telefonon lévő személyes adataid (például fotók, névjegyek, üzenetek) törléséről. Ennek legbiztosabb és leggyorsabb módja, ha a gyári beállítások visszaállítási lehetőségével élsz. Erről egy nyilatkozatot is kell majd tölteni. A leadott mobilkészülékeket a forgalomból kivonják és megsemmisítik. Az adatmentéssel kapcsolatban kérd kollégáink segítségét!

Meddig vehetem igénybe a támogatást?

Ha 3G-képes mobiltelefont használsz, akkor a készülékcseréhez 2022. február 14. és július 17. között veheted igénybe a támogatást.

Ha 2G-képes készüléked van, akkor 2022. május 8. és július 17. között veheti igénybe a támogatást, de legfeljebb a támogatási programra meghatározott keretösszeg kimerüléséig. Ezáltal azok a felhasználók is közelebb juthatnak a digitális vívmányokhoz, akik még csak most ismerkednek ezzel a világgal.

További információk

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés