Eta
Eta Moneto Álló és kézi porszívó (644990000)
  • Cikkszám: 266410
Eta

Eta Moneto Álló és kézi porszívó (644990000)

  • Cikkszám: 266410

44 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Működési idő
55 perc
Porkapacitás
550 ml
Akkumulátor feszültség
21,6 V
Szín
Fehér
Szívás szabályozás
Igen

2 az 1-ben rúdporszívó egyszerűen leválasztható kézi egységgel. Az ETA Moneto 6449 90000 2 szívóerő szinttel, beépített elektromos kefével rendelkezik, és LED-ekkel világítja meg a porszívó előtti területet. Az ergonomikus fogantyú és a könnyű kialakítás kényelmes kezelhetőséget biztosítanak. A Li-Ion akkumulátor akár 55 percen át képes működni.

Szabad mozgás

Élvezze a vezeték nélküli porszívózást az ETA Moneto rúdporszívóval. A vezeték nélküli működésnek és a nagy teljesítményű 21,6 V-os Li-Ion akkumulátornak köszönhetően, nem kell többé a tápkábelt kerülgetnie és élvezheti a korlátlan mozgást, és könnyebb porszívózást, ahol csak kell.

Az akár 55 perces üzemidejű, nagy teljesítményű ETA Moneto porszívóval könnyedén felporszívózhatja teljes otthonát. Takarítás után, a praktikus töltőállványban tárolhatja, ahol maximum 6 óra alatt teljesen feltölt a készülék. A porszívó elején található jelzőlámpán láthatja a töltés folyamatát, és porszívózás során a fennmaradó akkumulátorkapacitást.

A két fokozatú szívóerőnek köszönhetően a porszívó minden felülethez alkalmazkodik. A szőnyegeken használja bátran az erősebb teljesítményt, a fapadlón az alacsonyabb lesz hatékonyabb. A ciklonos szűrőrendszer még hatékonyabbá teszi a porszívózást, a szennyeződéseket pedig egy 0,55 l-es portartályban gyűjti össze.

Gazdag felszereltséggel

A rúdporszívót egy gombnyomással praktikus, kézi porszívóvá alakíthatja, amellyel gyorsan felporszívózhat minden nem kívánt morzsát anélkül, hogy az egész készüléket elő kellene vennie.

A porszívó szívófején lévő LED-es világításnak köszönhetően egy porszem sem marad ki, praktikusan megvilágítja a porszívózandó felületet. A levegő minőségéről a HEPA szűrő gondoskodik, amely a legkisebb por-és szennyeződés részecskéket is megfogja.

Hasznos kiegészítőket is talál a csomagban. A forgó kefés, parketta szívófejet használja kemény padlók takarítására (például linóleum, hajópadlók vagy csempe). A rés szívófej segít a nehezen elérhető helyek takarításában, például a radiátorok vagy a bútorok mögött. A cserélhető szívófejeken kívül, a csomagolásban egy finom sörtéjű kefe is található, a festmények vagy bútorok porának gyengéd felszívásához.

A csomag tartalmaz egy töltőbázist is, amelyen az összes tartozékot praktikusan tárolhatja.

Praktikus és kompakt

Az ETA Moneto minden háztartásban ideális segítő lesz. Modern és elegáns kialakítású, könnyen kezelhető és könnyen karbantartható. Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően a porszívó kényelmesen kezelhető, szükség esetén lehajtható, így a szekrényben is tárolható.

Mellékelt tartozékok:

  • Forgó elektromos kefe
  • Résszívó fej
  • Finom sörtéjű kefe
  • Alap a porszívók és tartozékaik töltéséhez és praktikus tárolásához
  • Adapter 100–240 V (AC) / 27 V (DC)

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés