Eta
Eta Moneto Aqua Plus 8449 90000 Álló porszívó
  • Cikkszám: 272504
Eta

Eta Moneto Aqua Plus 8449 90000 Álló porszívó

  • Cikkszám: 272504

54 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Maximális működési idő (használattól függően)
55 perc
Porkapacitás
550 ml
Nedves tisztítás
Igen
Tartozékok
Parketta fúvóka; Hornyos fúvóka; Fogkefe; Mikroszálas felmosószövet (3); Adapter; Felmosó rögzítő
Akkumulátor feszültség
21,6 V
Porszívószűrő típus
HEPA

Az Eta Moneto Aqua Plus egy 3 az 1-ben porszívó, felmosó és kézi porszívó. Azok számára tervezték, akik szeretik hamar letudni a takarítást és szeretnek mindent praktikusan egyben tartani. Hosszú üzemideje által az egész lakás nagytakarítására is megfelelő, LED-es fénye pedig segít a szennyeződések megtalálásában. Számos tartozék egészíti ki, hogy mindig a megfelelőt választhassa.

A tökéletes háztartási kisegítőt keresed?

Az Eta Moneto AquaPlus álló porszívó a megfelelő választás azok számára, akik nem kívánnak több időt tölteni takarítással a szükségesnél. Egy rúddal és felmosóval ellátott kézi porszívó, mellyel egy lépésben felporszívózhatod és felmoshatod a padlót.

Erőteljes tisztítás könnyedén

A két szívó fokozatnak köszönhetően a porszívó minden típusú felülethez alkalmazkodik. A hatékony HEPA szűrő biztosítja a megfelelő szűrést. A fej LED-es világításának köszönhetően nem téveszti szem elől a szennyeződéseket, így biztosan tisztább lehet otthona. A kijelző lámpa tájékoztatja Önt az akkumulátor aktuális állapotáról.

Eta Moneto Aqua Plus

Hosszú üzemidő, gondtalan takarítás

A 21,6 V-os Li-ion akkumulátorral, amely akár 55 percig is üzemben tartja a porszívót, az egész házat egyszerre kitakaríthatja. Az akkumulátor töltési ideje körülbelül 5 óra. A csomag tartalmaz egy felmosót is, 150 ml-es tartállyal, 40 m2-es padló tisztításához. A padlómosás most egyszerűbb lesz, mint valaha, és a hagyományos padlómosáshoz képest jelentős mennyiségű vizet takaríthat meg. A még jobb eredmény érdekében mosószert is tölthet a tartályba.

Számos kiegészítő

  • A porszívó tartozékai közé tartozik egy forgó parketta fúvóka, egy hornyos fúvóka és egy fogkefe.
  • Praktikus segédeszköz a felmosó rögzítés is, amelyet minden típusú kemény padló egyszerű karbantartására terveztek, mint például fa, linóleum, csempe, parketta és úszópadló.
  • 3 féle mikroszálas felmosószövet közül választhat, melyek mosógépben is moshatók.
  • A csomag tartalmaz egy 100-240 V-os (AC) / 27 V-os (DC) adaptert is töltőtalppal, amelybe integrált hely tartozik a kiegészítők praktikus tárolására.

Erre a termékre az Eta 3 év hosszabbított garanciát biztosít a motorra, melyhez ITT lehet regisztrálni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés