Eta
ETA Supersonic Wash Álló porszívó (5231 90000)
  • Cikkszám: 272487
Eta

ETA Supersonic Wash Álló porszívó (5231 90000)

  • Cikkszám: 272487
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Maximális működési idő (használattól függően)
25 perc
Porkapacitás
450 ml
Nedves tisztítás
Igen
Tartozékok
Forgó turbokefe egyenes mozgással és flexibilis forgóval, Mopfej beépített tartállyal, Fém szívócső csatlakozással, Szívócső csatlakozással, Kisméretű, TURBÓ kefe, Kefe, Résszívófej, Hosszú résszívófej
Akkumulátor feszültség
21,6 V
Porszívószűrő típus
HEPA
Szívás szabályozás
Igen

Szeretné, hogy otthona tökéletesen tiszta legyen, és még a felmosásra is maradjon ideje? Ne kössön több kompromisszumot a takarításban, válasszon egy többfunkciós segédet.

Az ETA Supersonic Wash H2O egy erős, hosszú élettartamú digitális motorral rendelkezik. Vezeték nélküli készülék, így nem kell aggódnia a kusza kábelek miatt. 21,6 V-os akkumulátorral akár 25 percig is képes porszívózni, a teljes feltöltés pedig 4 órát vesz igénybe.

Kézi porszívóként használva az ETA Supersonic Wash segítségére lesz a nehezen megközelíthető helyek takarításában, legyen szó akár az autó tisztításáról, vagy a reggeli után a morzsák összegyűjtéséről az asztal környékén. Ha azonban a tartozékok egyikét csatlakoztatja, akkor multifunkcionális segédeszközt kap az egész ház vagy lakás alapos tisztításához.

Ha továbbra is úgy gondolja, hogy egy erős állóporszívónak nehéznek és robusztusnak kell lennie, az ETA Supersonic Wash H2O meggyőzi Önt az ellenkezőjéről. Rugalmas csatlakozóval ellátott fém szívócsővel könnyedén befér még alacsony bútorok alá is, anélkül, hogy hátfájást okozna. A mindössze 2,5 kg-os súlyának köszönhetően könnyedén kiporszívózhatja a mennyezeti lámpákat és a kárpitozott foteleket is.

A két szívóerő közötti választás lehetővé teszi az egyes felületekhez való optimális beállításokat. A HEPA szűrő gondoskodik a hatékony szűrésről, amely még a legfinomabb szennyeződéseket is felfogja. A 450 ml-es portartályból a szennyeződéseket bármikor ki lehet üríteni a hulladéktárolóba.

Kellemes részlete az ergonomikus fogantyú is, folyamatos kapcsolóval. Három praktikus fénynek köszönhetően tökéletes áttekintést kaphat a tisztításra váró részekről.

Ha teljeskörű takarítást tervez, használja a felmosó tartozékot, amellyel könnyedén elvégezheti munkáját! A felmosó tartozékkal egy mozdulattal felporszívózhatja a kisebb szennyeződéseket és port, feltörölheti a padlót, és meg is száríthatja a felmosott területeket. Az igazán alapos tisztítás érdekében az ETA Supersonic Wash H2O speciális kefével van felszerelve, amely hatékonyan, de ugyanakkor gyengéden ápolja a különböző típusú padlókat.

Ha a 400 ml-es tiszta víztartály nem elegendő a takarítás befejezéséhez, akkor bármikor könnyen eltávolíthatja azt, feltöltheti vízzel a lakás többi részének kitisztításához. A porszívó 420 ml térfogatú edénybe gyűjti a szennyeződéseket, amelyet feltöltés után könnyedén a hulladékgyűjtőbe önthet.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés