Eta
Eta Lara 1270 90000 Kézi gőzölő
  • Cikkszám: 272437
Eta

Eta Lara 1270 90000 Kézi gőzölő

  • Cikkszám: 272437

16 499 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete, Kék
Űrtartalom
0,15 l
Anyag
Kerámia vasalótalp
Egyéb jellemzők
Vízkőmentes rendszer, Automatikus kikapcsolás funkció

Az Eta Lara kézi gőzölő praktikus segítőtárs akár utazások alkalmával, akár a mindennapokhoz, azok számára, akik minimális idő alatt, maximális eredményt kívánnak elérni. A legtöbb elérhető gőzölővel ellentétben, az Eta Lara beépített szivattyúval rendelkezik, így felér egy klasszikus gőzölős vasaló erejéhez. Nem csak a ruhák vasalásában, hanem függönyök, kárpitok, takarók vagy terítők felfrissítésében, kisimításában is a segítségére lesz.

Kényelmes használat mindenekelőtt

Az Eta Lara kézi gőzölő a függőleges vasalás tökéletes kényelmét biztosítja az Ön számára, mely során praktikusan és gyorsan kivasalhatja a vállfára akasztott ruhák gyűrődéseit anélkül, hogy vasalódeszkára lenne szüksége. A forró gőz eltávolítja az apró szennyeződéseket is, miközben gyengéden ápolja mind a kényes ruhaneműket (például selyem), mind a durvább szöveteket otthonában. Ideális olyan kabátok kezelésére, amelyeknél csak száraz tisztítás engedélyezett.

Nagy teljesítmény, ki súly

Egyedi kialakításának és beépített szivattyúnak köszönhetően klasszikus gőzölős vasalóként is használhatja a készüléket, hiszen kompakt és könnyű, ugyanakkor nagyon erős, gyorsan felmelegszik a kívánt hőmérsékletre az 1200 W-os bemeneti teljesítmény által. Két intenzitás közül választhat - a magasabb eléri az 50 g/perc gőzintenzitást. Ezenkívül a gőzölő gombja zárolható, így nem szükséges folyamatosan nyomva tartania. A gőztermelést azonban bármikor kikapcsolhatja, és a vasalót szárazvasalóként is használhatja.

A sima csúszást a strapabíró kerámia felület, 7 gőzfúvókával biztosítja, amely egyenletesen ereszti ki a gőzt, így sokkal hatékonyabb lesz a vasalás.

Folyamatos használat

A könnyen hozzáférhető víztartály akár 8 perc folyamatos gőzölést tesz lehetővé egy töltéssel. A víz gyorsan és kényelmesen pótolható (a csomagolásban található tölcsér elősegíti ezt), így nagyobb szünet nélkül folytathatja a gőzölést.

Még több funkció a kiegészítőkkel

Szabadítsa meg ruháit a nem kívánt szagoktól és szennyeződésektől, valamint frissítse fel lakástextíliái (például a függönyöket, takarókat, kárpitokat vagy, akár az ágyneműit) megjelenését. A praktikus kiegészítők segítenek a haj, szőrszálak, szöszök és szennyeződések eltávolításában is, ezzel is tökéletesítve kedvenc ruhadarabjait.

A hosszú tápkábel (1,9 m)  számára állvány segíti a biztonságos tárolást. A működést és a gőzelőkészítést fény- és hangjelzések kísérik, majd minden szükséges információ megjelenik az LCD kijelzőn. Az AUTO - SHUT OFF biztonsági rendszer automatikusan kikapcsolja a készüléket 3 perc inaktivitás után.

Nyugodtan használjon közönséges csapvizet a tartály újratöltésekor. Az Eta Lara gőzölő ANTI CALC funkcióval van felszerelve, amely megakadályozza a vízkő lerakódását.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés