THRUSTMASTER
Thrustmaster 4460143 TMX Pro Versenykormány
  • Cikkszám: 262110
THRUSTMASTER

Thrustmaster 4460143 TMX Pro Versenykormány

  • Cikkszám: 262110

93 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

A TMX tartalmazza a hárompedálos Thrustmaster T3PA pedálkészletet, amelynek pedáljai és belső felépítése 100%-ban fém. A T3PA teljesen állítható (távolság, szög és gázpedál állítható magasságú beállítással). Az opcionális kúpos gumi fékmodult is tartalmazza, amely lehetővé teszi az autentikus érzést, ultra progresszív ellenállással a pedál menetének végén.

Maximális kényelem a versenyzéshez

A kerék megerősített, gumival bevont fogantyúkkal rendelkezik.

A szekvenciális sebességváltást megkönnyíti a két nagy (5 hüvelyk/13 cm magas), 100%-ban fémkerékre szerelt szekvenciális lapátváltó.

Tökéletesen realisztikus kerék

11 hüvelykes/28 cm átmérőjű versenykerék, ergonomikus kialakítással, tökéletesen illeszkedik minden vezetési játékhoz (GT, Formula 1, NASCAR, rali stb.).

Rendkívüli versenyzési pontosság

A 270 és 900 fok között állítható elforgatási szög lehetővé teszi a játékosok számára, hogy páratlan valósághűséggel versenyezzenek minden járműben.

Nagy pontosságú versenykerék: optikai leolvasás 12 bites felbontással (azaz 4096 érték a kerék kormánytengelyén).

Valósághű Force Feedback effektek

Tapasztalja meg az autóverseny érzését a realisztikus Force Feedback-kel ha fékezik, ha elveszíti a gumiabroncs tapadását, vagy egyéb hatások során.

Xbox One minősített szoftver

Hivatalos beágyazott szoftver: a versenykereket az Xbox One automatikusan felismeri, kompatibilis a konzol menüiben és kompatibilis az összes versenyautót támogató Xbox One versenyjátékkal. Az új, Series X-szel is működik!

Minden kezelőszerv könnyen elérhető

Soha ne vegye le a kezét a kormányról, köszönhetően az Xbox One beépített hivatalos gombjainak: Xbox Guide gomb, View és Menu.

Könnyen elérheti az összes közösségi funkciót, válthat a játék és a rendszer között, navigálhat a konzol menüiben stb.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés