THRUSTMASTER
Thrustmaster TMX Force Feedback kormány, PC/XBox One (4460136)
  • Cikkszám: 210295
THRUSTMASTER

Thrustmaster TMX Force Feedback kormány, PC/XBox One (4460136)

  • Cikkszám: 210295

94 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 napon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

A TMX versenykormány, a Thrustmaster abszolút aranyszínvonala a virtuális motorsportok világában, mely óriási előnyt biztosít minden versenyrajongó számára, akik jobban elmerülnek a játékmenetekben. A rajongók imádni fogják a kerék érzékeny és csendes Force Feedback funkcióját, amellyel még jobban elmerülhet a játékokban – a valós körülményekhez hihetetlenül közeli érzésekkel.

A TMX-et a különböző típusú pilóták szem előtt tartásával hozták létre: ergonomikus kialakítása és a kerékbe épített technológiai skálája tökéletesen alkalmazkodik minden versenyjáték stílushoz (Rally, F1, NASCAR és még GT is). A versenykerékhez 2 pedálos pedálkészlet tartozik, amely minden körülmények között hatékonyan működik.

Thrustmaster TMX Force Feedback kormány, PC/XBox One (4460136)

Valós méret

A kerék peremének átmérője 11 hüvelyk / 28 cm: ez teljes sokoldalúságot biztosít, így a TMX kiválóan alkalmas minden versenystílushoz. Tapasztalja meg a különböző típusú versenypályák izgalmát – intenzív F1-es és rally-versenyzést, és mindenféle négykerekű szórakozást a kettő között.

900°-os kerékforgás

A kerék akár 2,5 fordulatot is meg tud tenni, így minden kanyarnál soha nem látott szintű irányítást biztosít. A TMX által kínált széles elforgatási szög (270°-tól 900°-ig) lehetővé teszi, hogy minden virtuális pilóta a lehető legpontosabb legyen bármilyen versenyen.

100% fém szekvenciális váltók

A TMX nagy szekvenciális lapátváltókkal rendelkezik, amelyek teljes egészében fémből készültek.

A nagyon nagy teljesítményű autókban található váltófülekhez hasonlóan ergonomikus kialakításuk is kiváló kezelhetőséget tesz lehetővé – egyenletes és határozott sebességváltás mellett.

Thrustmaster TMX Force Feedback kormány, PC/XBox One (4460136)

Nagy teljesítményű erővisszajelzés

A TMX (Xbox One/PC) versenykerekekbe beépített Force Feedback nagyon jól alkalmazkodó, számos teljesítménybeállítási lehetőséggel. Ez a rendkívül érzékeny Force Feedback a kormányon lehetővé teszi a virtuális vezetők számára, hogy mindig olyan pontossággal manőverezzenek, amelyre szükségük van ahhoz, hogy folyamatosan javítsák teljesítményüket a játékokban.

Csendes rendszer

A TMX egyedi szíjtárcsás Force Feedback rendszere a Thrustmaster versenykerekek által nyújtott végső előnyt képviseli. Ez a rendszer lehetővé teszi a motor hangjainak továbbítását, miközben sima érzést biztosít – a Force Feedback teljesítmény intuitív vezérléséhez.

Csomag tartalma

  • 1 x Thrustmaster TMX versenykormány
  • 1 x Thrustmaster T3PA pedál szett (2 pedállal)
  • 1 x versenykormány rögzítő
  • Kézikönyv

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés