2021-es LG QNED televíziók ráadás GX3 hangprojektorral! 2021-es LG QNED televíziók ráadás GX3 hangprojektorral!

Minden eddiginél magasabb szintre emeli az LCD TV-ket!

Az LG QNED MiniLED az LCD TV-k új korszakának hírnöke, amely egyesíti a MiniLED-ek technológiáját a kvantumpontos és NanoCell technológiákkal, ezáltal egy újszerű, iparágvezető kijelzőt eredményez. A technológiáknak ez a kombinációja kiváló minőségű képet eredményez, mélyebb feketékkel és élénkebb színekkel. Nem csupán a kijelző fejlődött ezáltal, hanem a tévézésélménye is.

MiniLED

MiniLED

A MiniLED-ek lényeges változást hoznak

A MiniLED-ek egy fejlett fényforrás-technológiát képviselnek, és jelentó'sen kisebb méretűek, mint a hagyományos LCD-kijelzők háttérvilágításának fényforrásai. Ez lehetővé teszi, hogy az LG QNED MiniLED kijelzőkben a képernyő több LED-et és több fényerő-szabályozási zónát tartalmazzon. Ez jelentősen nagyobb csúcsfényerőt, mélyebb feketéket és olyan szintű pontosságot eredményez, amely a hagyományos LCD TV-k esetén egyszerűen elképzelhetetlen.

LG QNED

A legkifinomultabb képek az LG LCD TV-k között

Az LG QNED MiniLED körülbelül 30 000 MiniLED-et tartalmaz, amelyek nagy fényerejű, kiváló minőségű képet biztosítanak. Mindemellett közel 2500 független fényerő-szabályozási zóna gondoskodik a lenyűgöző fekete csökkentett holdudvar-effektus melletti megjelenítéséért a legsötétebb jelenetekben. Az így létrejött kép olyan varázslatosan lenyűgöző lesz, amelyet nem is várt volna.

LG QNED

100%-os színtartomány

Bámulatosan színpompás

Az LG TV-k kiemelkedő színvisszaadási technológiájának köszönhetően az LG QNED MiniLED TV-k színei teljes intenzitással jelennek meg- Független külső partner vizsgálata igazolja, hogy a továbbfejlesztett kijelző szélesebb színtartományban, pontosabban képes megjelenítem színeket, amelyek ezáltal sokkal gazdagabbak lesznek és teljes fényerőn is élénkek maradnak. Mindez ragyogó élményt biztosít Önnek, hiszen minden tartalmat éppen úgy jelenít meg, ahogyan azt eredetileg megtervezték.

LG QNED

100%-os színkonzisztencia

Kivételes színek hihetetlen szögből

Az LG QNED MiniLED TV-n a színek nagy fényerőn is lélegzetelállítóak maradnak, emellett a TV az innovatív megjelenítési technológiájának köszönhetően nagy pontossággal reprodukálhatók is. A színkonzisztencia a megjelenítés színek és fényerő szennti egyenletességét jelenti akár ±30°-os szögből mérve. A 100%-os színkonzisztenciának köszönhetően minden, amit a LG QNED MiniLED TV-n néz, gazdag, eredeti színnel jelenik meg. akár széles betekintési szögekből nézve is.

LG QNED

Valódi 8K

Hihetetlen felbontás, lenyűgözően tiszta kép

A valódi 8K felbontásnak köszönhetően az LG QNED MiniLED TV-n egyetlen részlet sem marad ki. még ultranagy képernyőn sem. Egy innovatív kijelző szinte tökéletes kontrasztmodulációs szintekkel és közel 33 millió képponttal kombinálva — minél nagyobb a pixelsűrűség, annál jobb a képernyő felbontása — ez a TV hihetetlen szintű részletességet és valóban látványos vizuális élményt kínál.

*Csak a QNED99 és QNED96 típusú modellek esetén 8K-s.


Vásárolj 2021-es LG Qned televíziót és GX3 hangprojektort kapsz ráadásként! Az akció 2021.09.23. és 2021.09.29. között a megjelölt termékekre érvényes.

 

 

 JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen