Baseus
Baseus PPDML-I01 10000 mAh kijelzős powerbank, fekete
  • Cikkszám: 274687
Baseus

Baseus PPDML-I01 10000 mAh kijelzős powerbank, fekete

  • Cikkszám: 274687

8 999 Ft / db

  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Hosszúság
15,3 cm
Szélesség
6,88 cm
Vastagság
1,69 cm
Akkumulátor kapacitás
10 000 mAh
Egyéb jellemzők
Teljesítmény: 15W

Az energiabank kapacitása 10 000 mAh. Ez azt jelenti, hogy többször is képes feltölteni a telefont. A PowerBank töltése 6-8 órát vesz igénybe. Ez a PD 5V/ 3A energiafogyasztásának köszönhető. A PowerBank megjelenítési szintjének figyelemmel kíséréséhez beépített kijelző található, amely százalékban tartalmazza a töltési szintet.

Maga a töltés támogatja a 15 W-os teljesítmény-leadási szabványt. A készülék három eszköz egyidejű töltésére használható. Ez azt jelenti, hogy megoszthatja készülékét valakivel, akinek szintén fel kell töltenie a telefonját. A legtöbb eszközt USB-A/USB-C segítségével képes táplálni. A készülék használható az Apple és Android telefonokhoz is. Tölthet vezeték nélküli hangszórókat, lámpákat, fotóberendezéseket és egyebeket.

A termék ellenáll a törésnek és a sérüléseknek a tartós és ellenálló anyagok miatt, amelyekből készült. Kialakítása világszínvonalú chipeket, megbízható elemeket, modern rendszereket és többrétegű bevonatot tartalmaz, amelyet a biztonság biztosítására terveztek. A készülék számos tanúsítvánnyal rendelkezik a biztonsági tesztek elvégzése után. 7 biztonsági szinttel rendelkezik, egymás után, túlmelegedés, kisütés, túlfeszültség, túltöltés, rövidzárlat és elektromágneses mező ellen, amely védelmet nyújt a tartozék és a telefon számára.

  • Bemenet: Micro: 5V/2A – USB-C típusú: 5V/3A
  • Kimenet: USB1/USB2:5V/3A - USB-C típusú: 5V/3A - USB+C típusú: 5V/3A

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés