Samsung
Samsung EVO Plus (MB-MC512KA) microSD kártya
  • Cikkszám: 269261
Samsung

Samsung EVO Plus (MB-MC512KA) microSD kártya

  • Cikkszám: 269261

19 999 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok:
199 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kapacitás
512 GB
Sebességosztály
U1, V10, A1
Sebesség
130 mbit/sec

A megnövelt sebesség és kompatibilitás megbízható teljesítményt biztosít. A Samsung EVO Plus microSDXC kártya hatalmas kapacitása lehetővé teszi, hogy rengeteg multimédiát tároljon telefonján, játékokat töltsön le, vagy további alkalmazásokat táblagépére. A maximális sebesség simává és megbízhatóvá teszi az átvitelt. Mindezt kifinomult, modern dizájn egészíti ki.

Gyorsan és gördülékenyen

Könnyedén győzze le a nagy kihívásokat. Az EVO Plus memóriakártya még nagy fájlok esetén is megbízhatóan gyors, villámgyors U3 Class 10 átvitellel akár 130 MB/s sebességig. Még a nehéz alkalmazások is betöltődnek és zökkenőmentesen futnak, miközben a 4K videó megszakítás nélkül marad az A2, V30 szabványnak és UHS-I interfésznek köszönhetően.

Bővítse memóriáját és tároljon többet

Szerezze meg a tökéletes memóriakártyát a 64 GB, 128 GB, 256 GB vagy egy csodálatos 512 GB közötti választással. Ilyen széles választékkal biztosan megtalálja a tökéletes választást magának, és minden emlékét életben tartja. Szabadítsa meg telefonját a korlátozásoktól memóriakártyával.
 

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: https://nmhh.hu/veglegestorles 

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés