Niceboy
Niceboy Voice Call Pro konferencia mikrofon
  • Cikkszám: 272696
Niceboy

Niceboy Voice Call Pro konferencia mikrofon

  • Cikkszám: 272696

19 919 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Frekvenciatartomány
150 Hz - 20 000 Hz
Iránykarakterisztika
Mindenirányú
Csatlakozók
USB 2.0 csatlakozó, 3.5mm jack csatlakozó
Kábel hossza
1,8 m

Kedvező áron találkozott egy testben két eszköz - egy mikrofon és egy hangszóró a konferenciahívásokhoz. A Niceboy VOICE Call PRO ezen kívül külső fejhallgató és mikrofon csatlakoztatására szolgáló portokkal is rendelkezik. Ezenkívül a Plug&Play technológiának és a közvetlenül a mikrofonon található kezelőszerveknek köszönhetően könnyű és intuitív a használata.

Gyors csatlakoztatás, egyszerű használat

Pillanatok alatt skypolhat a családtagjaival, vagy konferenciahívást kezdeményezhet. Elég mindössze csatlakoztatni USB-n keresztül a számítógéphez, és máris kezdheti a sugárzást. A Plug & Play-nek köszönhetően semmi másra nem lesz szüksége. A közvetlenül a mikrofon-hangszórón található kezelőszerveknek köszönhetően a számítógép kezelőszerveinek megnyitása nélkül is kikapcsolhatja a hangot, vagy állíthat a hangerőn.

Kiváló ki- és bemenő hang

A tiszta hangfelvétel és hangvisszaadás a VOICE Call PRO mikrofon magától értetődő tulajdonság. Minden irányból, azaz 360° fokon belül rögzíti a hangot, így a mikrofontól mért két méteren belül egyetlen szó sem veszik el. És a hang sztereó minőségben kerül továbbításra, így biztos lehet benne, hogy mindig tisztán és világosan hallja majd vissza.

Fejhallgató és mikrofon bemenet

Távoli értekezleten kell részt vennie? Szeretne egyszerre beszélni a nagymamájával és a nagypapájával? Semmi gond! Nem szeretné ugyanakkor zavarni a környezetét? A külső fejhallgatót és mikrofont csatlakoztató portoknak köszönhetően egyszerre biztosíthatja saját maga privát szféráját és mások nyugalmát.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés