Samsung
Samsung Galaxy S6 Edge Telefontok, Fekete (EF-WG925PB)
  • Cikkszám: 201414
Samsung

Samsung Galaxy S6 Edge Telefontok, Fekete (EF-WG925PB)

  • Cikkszám: 201414
  • Gyári garancia: 1 hónap

Alaptulajdonságok

Elbűvölő dizájnÖltöztesd még előkelőbb és kifinomultabb stílusba Galaxy S6 edge készüléked a Flip Wallet tokkal. A puha szövetből készült kiegészítővel mindig elegáns és divatos kinézetet kölcsönözhetsz a telefonnak. Hat különböző meleg és természetes szín közül választhatsz, így mindig az ízlésednek megfelelő stílusban pompázhat majd a Galaxy S6 edge készüléked.

Kártyatartó zsebUtazz könnyedén a Galaxy S6 edge Flip Wallet tokkal. Tárold a hitelkártyáidat és igazolványaidat közvetlenül a telefonod mellett, ebben a kompakt, biztonságos tokban.
MŰSZAKI JELLEMZŐK

Szín: Fekete
Kompatibilitás: Galaxy S6 edge
Méret(szé x ma x mé): 72,8 x 143,8 x 12,6 mm


Elbűvölő dizájn

Öltöztesd még előkelőbb és kifinomultabb stílusba Galaxy S6 edge készüléked a Flip Wallet tokkal. A puha szövetből készült kiegészítővel mindig elegáns és divatos kinézetet kölcsönözhetsz a telefonnak. Hat különböző meleg és természetes szín közül választhatsz, így mindig az ízlésednek megfelelő stílusban pompázhat majd a Galaxy S6 edge készüléked.
Elbűvölő dizájn

Kártyatartó zseb

Utazz könnyedén a Galaxy S6 edge Flip Wallet tokkal. Tárold a hitelkártyáidat és igazolványaidat közvetlenül a telefonod mellett, ebben a kompakt, biztonságos tokban.
Kártyatartó zseb

Egyedülálló védelem

Egyedülálló védelem
Nemcsak a páratlan kinézetet biztosítja készüléked számára a Flip Wallet tok, hanem tartósan védi azt az ütésektől, karcolásoktól és foltoktól. A tok használatával biztos lehetsz abban, hogy nem csak a Galaxy S6 edge elő- és hátlapja lesz mentes a sérülésektől, hanem a készülék szélei is teljes védelmet élveznek.

A képernyő automatikus be- és kikapcsolása

A képernyő automatikus be- és kikapcsolása
A Galaxy S6 edge Flip Wallettokkal gyerekjáték a készülék kezelése. Egyszerűen csak nyisd fel a fedőlapot és élvezd a gyors hozzáférést kedvenc funkcióidhoz. Ha lecsukod a tokot, a telefon kijelzője automatikusan lezárja magát, ezáltal csökkentve a készülék akkumulátor fogyasztását.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

A következő mérete: EF-WG925PBEGWW

  • Szín: Fekete
  • Kompatibilitás: Galaxy S6 edge
  • Méret(szé x ma x mé): 72,8 x 143,8 x 12,6 mm
  • Súly: 49 g
  • Típus: Flip Wallet tok

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés