Samsung
Samsung Galaxy S6 Telefontok, Fehér (EF-CG920PW)
  • Cikkszám: 201407
Samsung

Samsung Galaxy S6 Telefontok, Fehér (EF-CG920PW)

  • Cikkszám: 201407
  • Gyári garancia: 1 hónap

Alaptulajdonságok

Elbűvölő dizájnÖltöztesd még előkelőbb és kifinomultabb stílusba Galaxy S6 készüléked a Flip Wallet tokkal. A puha szövetből készült kiegészítővel mindig elegáns és divatos kinézetet kölcsönözhetsz a telefonnak. Hat különböző meleg és természetes szín közül választhatsz, így mindig az ízlésednek megfelelő stílusban pompázhat majd a Galaxy S6 készüléked.

Elérhető funkciókAz S View tok kijelzőjének köszönhetően nem maradsz le egyetlen fontos információról sem. A főbb funkciókat elérheted anélkül, hogy fel kellene nyitnod az előlapot. A gyors elérés panel segítségével pedig egy kattintásra megleled a kedvenc kontakjaidat, a kamerát, a Wi-Fi beállításait, stb.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

Elbűvölő dizájn

Öltöztesd még előkelőbb és kifinomultabb stílusba Galaxy S6 készüléked a Flip Wallet tokkal. A puha szövetből készült kiegészítővel mindig elegáns és divatos kinézetet kölcsönözhetsz a telefonnak. Hat különböző meleg és természetes szín közül választhatsz, így mindig az ízlésednek megfelelő stílusban pompázhat majd a Galaxy S6 készüléked.
Elbűvölő dizájn

Elérhető funkciók

Az S View tok kijelzőjének köszönhetően nem maradsz le egyetlen fontos információról sem. A főbb funkciókat elérheted anélkül, hogy fel kellene nyitnod az előlapot. A gyors elérés panel segítségével pedig egy kattintásra megleled a kedvenc kontakjaidat, a kamerát, a Wi-Fi beállításait, stb.

Elérhető funkciók

Egyedülálló védelem

Nemcsak a páratlan kinézetet biztosítja készüléked számára az S View Tok, hanem tartósan védi az ütésektől, karcolásoktól és foltoktól. A tok használatával biztos lehetsz abban, hogy nem csak a Galaxy S6 elő- és hátlapja lesz mentes a sérülésektől, hanem a készülék szélei is teljes védelmet élveznek.
Egyedülálló védelem

A képernyő automatikus be- és kikapcsolása

A képernyő automatikus be- és kikapcsolása
A Galaxy S6 S View tokkal gyerekjáték a készülék kezelése. Egyszerűen csak nyisd fel a fedőlapot és élvezd a gyors hozzáférést kedvenc funkcióidhoz. Ha lecsukod a tokot, a telefon kijelzője automatikusan lezárja magát, ezáltal csökkentve a készülék akkumulátor fogyasztását.

Gyors kamera funkciók

Gyors kamera funkciók
Mostantól nem fogsz lemaradni egy fontos pillanat megörökítéséről sem, hiszen az S View Cover-rel azonnal elérheted a fényképezés funkciót anélkül, hogy fel kellene nyitnod az előlapot. Az előlap tiszta rálátást biztosít a képernyőre fotózás közben is, és könnyedén válthatsz a fényképező és a videó mód között is.

MŰSZAKI JELLEMZŐK

A következő mérete: EF-CG920PBEGWW

  • Szín: Fehér
  • Kompatibilitás: Galaxy S6
  • Méret (SzéxMaxMé): 74,3 x 145 x 12,1 mm

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés