AOC
AOC C32G3AE/BK 31,5” Ívelt Gamer Monitor
  • Cikkszám: 273092
AOC

AOC C32G3AE/BK 31,5” Ívelt Gamer Monitor

  • Cikkszám: 273092

89 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 36 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kijelző típusa
VA
Kijelző méret
31,5 inch
Képarány
16:9
Kijelző felbontása
FullHD (1920x1080)
Maximális képfrissítés
165 Hz
Tulajdonságok
AMD freeSync támogatás, Hangszóró, Ívelt
Maximális fényerő
250 cd/m2
Betekintési szög
178 °C
Válaszidő
1 ms
Csatlakozók
HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, Fejhallgató 3,5 mm
Szín
Fekete
Súly
6,16 kg
VA
Kijelző típusa
31,5 inch
Kijelző méret
16:9
Képarány
FullHD (1920x1080)
Kijelző felbontása
165 Hz
Maximális képfrissítés
AMD freeSync támogatás, Hangszóró, Ívelt
Tulajdonságok

Az AOC C32G3AE/BK egy ívelt 1000R FHD kijelzővel, kiemelkedően alacsony, 1 ms válaszidővel rendelkező monitor. Ez azt jelenti, hogy bármilyen játékfajtához a tökéletesen alkalmazkodó eszközt kaphat. A 165 Hz-es frissítési frekvenciájának köszönhetően nem kell többé a képernyő szakadozása miatt aggódnia. Játékokra lett tervezve: alacsony bementi késés, játék szín- és árnyékvezérlés is található rajta.

1000R ívelt kijelző

Az 1000R-es sugár a játékmonitorok számára a legmagasabb választási lehetőség, és számos előnnyel jár: kevésbé megerőltető a szemnek, csökkentett tükröződést ad, nagyobb érzékelt felület és jobb elmerülés. Élje át még mélyebben a kibontakozó virtuális világot, és élvezze kedvenc játékát a tökéletes áttekintéssel.

AOC C32G3AE/BK

165Hz frissítési szám

A 165 Hz-es frissítési frekvencia, amely jóval több, mint kétszerese a 60 Hz-es iparági szabványnak, simává teszi a játékokat. Ismerje meg a grafikus kártyájában rejlő lehetőségeket. Felejtsd el a képernyő szakadását, és felejtsd el a mozgásos elmosódást. Érezd, hogy reflexeid eggyé válnak a cselekvéssel. Soha ne nézz vissza.

Minimális zavaró környezet több monitorral

Bővítse nézetét több monitor beállításával. A keskeny szegély és a keret nélküli kialakítás minimális keretelvonást biztosít a tökéletes harci állomáshoz.

Alacsony bemeneti késés

Engedd szabadjára reflexeidet az AOC Low Input Lag módra váltva. Felejtsd el a grafikus sallangokat: ez a mód áthuzalozza a monitort a nyers válaszidő javára, így végső előnyt nyújt a hajszálon múló csatákban.

Ultrarövid válaszidő

Az 1 ms-os pixeles válaszidő elmosódás nélküli sebességet jelent a jobb élmény érdekében. A gyorsan mozgó akciók és a drámai átmenetek zökkenőmentesen jelennek meg, szellemkép hatása nélkül.

AOC C32G3AE/BK

Konzoljáték

Ezt a csúcsminőségű monitort nem csupán PC-tornyokkal való használatra tervezték, hanem konzolokkal is kompatibilis. Könnyedén csatlakoztathatod Xbox vagy PlayStation konzolhoz, és élvezheted a kiváló képminőséget. A monitor akár 120 Hz-et is támogatnak, így még a legújabb generációs modellek is a legmagasabb beállításokkal futnak.

Hangszórók

A beépített hangszórók megkönnyítik a kapcsolatot a családdal, a barátokkal és a kollégákkal. Filmek, zene, játékok és egyebek esetén minőségi hangot élvezhet anélkül, hogy külső hangszórókat kellene csatlakoztatnia.

FreeSync Premium

Élvezze a legjobb minőségű látványt még a gyors tempójú játékokban is. Az AMD FreeSync Premium technológia biztosítja, hogy a GPU és a monitor frissítési gyakorisága szinkronban legyen, ami gördülékeny, szakadásmentes játékélményt biztosít a legmagasabb teljesítmény mellett.

6 Játék mód

Egy gombnyomással testreszabhatja kijelzőjét a játékhoz. Váltson az FPS-, verseny- vagy RTS-játékok beépített előre beállított beállításai között, vagy magához igazíthatja saját ideális feltételeit, és elmentheti azokat. Az AOC Settings Keypad gyors és egyszerűvé teszi a profilváltást vagy a funkciók beállítását.

Célkereszt funkció

A Dial Point funkció egy célzásjelzőt helyez el a képernyő közepén, hogy segítse a játékosokat a First Person Shooter (FPS) játékban, pontos és precíz fókuszálással.

AOC Játék szín és árnyékvezérlés

Hozd ki a csatát az árnyékból az AOC Shadow Control és az AOC Game Color segítségével! Állítsa be a szürke szintet a jobb képrészletek érdekében, és világítsa meg a sötét területeket, vagy süllyessze vissza őket feketeségbe menet közben anélkül, hogy ez befolyásolná a kijelző többi részét.

AOC G-Menü

Az AOC G-Menu egy ingyenes eszköz, amelyet telepíthet számítógépére, hogy a teljes testreszabhatóságot maximális kényelemmel párosítsa.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés