MSI
MSI Optix G27C7 27" Ívelt gamer montior
  • Cikkszám: 263548
MSI

MSI Optix G27C7 27" Ívelt gamer montior

  • Cikkszám: 263548

74 990 Ft / db

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kijelző típusa
VA
Kijelző méret
27 inch
Képarány
16:9
Kijelző felbontása
FullHD (1920x1080)
Maximális képfrissítés
165 Hz
Tulajdonságok
AMD freeSync támogatás, DisplayPort csatlakozó, Ívelt
Maximális fényerő
250 cd/m2
Betekintési szög
178 °C
Válaszidő
1 ms
Csatlakozók
HDMI 2x, Displayport, Fejhallgató kimenet
Szín
Fekete
Magasság
44,75 cm
Szélesség
61,13 cm
Mélység
22,84 cm
Súly
4,7 kg
Tovább olvasom
VA
Kijelző típusa
27 inch
Kijelző méret
16:9
Képarány
FullHD (1920x1080)
Kijelző felbontása
165 Hz
Maximális képfrissítés
AMD freeSync támogatás, DisplayPort csatlakozó, Ívelt
Tulajdonságok

Képzelje el győzelmét az MSI Optix G27C7 Ívelt Gaming ™ monitorral. Az 1920x1080-as, 165 Hz-es frissítési gyakoriságú, 1 ms-os válaszidő panellel felszerelt Optix G27C7 versenyelőnyt biztosít az ellenfelek legyőzéséhez. Az adaptív szinkronizálással felépített Optix G27C7 képes megfelelni a kijelző frissítési frekvenciájának a GPU-val az ultrasima játékmenet érdekében. Az MSI Curved Gaming™ monitorba beépített legújabb technológiával a versenyszerű játékban is el tudja érni a célját.

A nézés örömére hajlítva

Az MSI Curved Gaming ™ monitorok ívelt kijelzőpanelt használnak, amelynek görbületi aránya 1500R, ami a legkényelmesebb, és az alkalmazások széles skálájához alkalmas az általános számítástechnikától a játékig. Az ívelt panelek a játékba való belemerülést is segítik, így jobban kapcsolódva érezheti magát a teljes élményhez.

165 Hz frissítési ráta, 1 ms válaszidő

Az Optix monitorok 165 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1 ms-os válaszidővel rendelkező VA panellel vannak felszerelve, amely a legtöbb előnyt nyújtja a gyorsan mozgó játékfajtákban, mint például az FPS, a verekedős, a versenyzős, a stratégiai és a sportjátékokban. Az ilyen típusú játékok nagyon gyors és precíz mozdulatokat igényelnek, amit az ultramagas frissítési gyakoriság és a gyors válaszidő monitorozás előrébb helyez a versenytársak előtt.

Éjjellátás mód

Függetlenül attól, hogy a teljes képernyő sötét, vagy csak néhány részen vannak erős árnyékok, a láthatóság garantált. Hagyja, hogy a világ első intelligens fekete tunere feldobja a napját azáltal, hogy kiemeli a sötét területek finom részleteit.

Igazi szín

Az Optix Gaming Monitorok nagyobb skálájú lefedettséggel rendelkeznek az általános monitorokhoz képest. A játék színei és részletei valósághűbbnek és kifinomultabbnak tűnnek.

Saroktól sarokig

Szuper keskeny előlappal, élvezze a lehető legjobb elmélyülést a legújabb játékokban a többmonitoros, 180 fokos beállítással. Élvezze a jobb folyamatosságot a képernyők között játék, munka vagy általános feladatok közben.

Széles látószög

A nagy betekintési szöggel rendelkező MSI játékmonitorok nagyobb mozgásteret biztosítanak a monitor elhelyezéséhez anélkül, hogy feladnák az optimális megtekintési élményt. A színek és a részletek több szögben is élesek maradnak, mint más, kisebb látószögű monitoroknál.

AMD FreeSync

A játék nem lehet szaggatott, sem töredezett megjelenítésű. Az MSI Optix sorozatú játékmonitorokkal ez nem következhet be. Folyamatos, szaggatásmentes teljesítmény gyakorlatilag bármilyen képkockasebesség mellett az AMD FreeSync™ technológiával.

Villódzásmentes technológia

Az általános monitorok villogása általában másodpercenként körülbelül 200-szoros, ami szabad szemmel észrevehetetlen, de idővel kimerültséget okozhat. Az MSI Anti-Flicker technológia nagyon kényelmes megtekintési élményt biztosít a villogás csökkentésével.

Kék fény csökkentés

Az Optix monitorokat úgy optimalizálták, hogy kevesebb kék fényt bocsássanak ki a monitoron, így hosszabb ideig tud játszani anélkül, hogy elfáradna a szeme.

Játék mód

Az MSI játékmonitorok számos játékmódot kínálnak a játékosok számára. A játékosok kiválaszthatják a módot a játék stílusa alapján, hogy megtapasztalják a legjobb vizuális effektusokat.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés