Clementoni
Clemmy 20 darabos soft kocka szett tárolóval, többféle (147410)
  • Cikkszám: 267535
Clementoni

Clemmy 20 darabos soft kocka szett tárolóval, többféle (147410)

  • Cikkszám: 267535

5 499 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korosztály
0,5+ év
Nem
fiúknak és lányoknak

A Clementoni által gyártott Clemmy játékkockák egyedi tárolóban érkeznek el Önhöz! A fél évesnél idősebb gyermekek már élvezhetik e játék nyújtotta örömöket, hiszen a kockák sérülésbiztosak puha és hajlítható kialakításuknak köszönhetően. Így gyermeke játszva tanulhat, a móka végeztével pedig könnyedén és gyorsan elpakolhat a kockákhoz tervezett tárolódobozba.

A korszakalkotó puha játékkockák és tartójuk a Clemmy legújabb babajáték találmányai. A kicsik könnyedén játszhatnak vele, mivel az anyaga gumiszerű, nem kemény és nem éles, de jól hajlítható. Így ha a baba esetleg megharapdálja, nem fogja felsérteni a száját puhasága miatt. Az egymásba illeszthető részektől pedig izgalmasabb lesz a játék.

A játék fejleszti a baba finommotorikus képességeit, kézügyességét és kreativitását is. A gyermek a játék során megismerkedhet a formákkal és a színekkel, ezáltal könnyen és játékosan tanulhat és sajátíthat el új képességeket, továbbá fejlesztheti a már meglévőket.

A praktikus tárolódoboznak köszönhetően a játék végeztével egyszerű és gyors az elpakolás. Ha mégsincs rá idő és esetleg szétszórva maradnak a játékkockák, akkor sem okoz sérülést, ha rálépünk, puhaságának köszönhetően.

A termék többféle változatban kapható, az ár egy szettre vonatkozik. A csomagba véletlenszerűen kerülnek bele a kockák, és a tárolódoboz színkombinációja is véletlenszerű.

A doboz mérete: 17 x 23 x 21 cm

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés