MSI
MSI 9S6-ACD311-269 Pro 22XT 10M All-in-One PC, fekete
  • Cikkszám: 267460
MSI

MSI 9S6-ACD311-269 Pro 22XT 10M All-in-One PC, fekete

  • Cikkszám: 267460

263 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 36 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Processzor
Intel® Core™ i3-10100 processzor
Videókártya
Intel® UHD Graphics 630
Háttértár mérete
256 GB
Háttértár
SSD
Operációs rendszer (Notebook)
Windows 10

A PRO 22X 10. generációs Intel® Core™ processzorokkal van felszerelve, amelyek energiahatékony  mikroarchitektúrát, fejlett folyamattechnológiát és szilícium-optimalizálást alkalmaznak, hogy gyorsabb teljesítményt nyújtsanak, mint az előző generációs processzorok. Az idő nagyon fontos a munkanapod során. Élvezze a hihetetlenül gyors rendszerindítást, valamint az alkalmazások és adatok őrülten gyors betöltését, hogy időt takarítson meg. A PRO 22X sorozat egy NVMe PCIe M.2 SSD-vel van felszerelve, amely akár 2200 MB/s sebességet biztosít. Csatlakoztassa a PRO 22X-et bárhová a VESA rögzítés támogatásával. Vegye le teljesen az asztalról/munkaterületről, vagy szerelje fel kijelzőként.

NÖVELJE MEGTEKINTÉSI ÉLMÉNYÉT AZ IPS FOKOZATÚ PANELLEL

A PRO 22X sorozat IPS fokozatú panellel van felszerelve, amely nemcsak azonnal optimalizálja a képernyő színeit és fényerejét, hogy minden jelenetet a lehető legjobban élvezhessen, hanem egyenletes képminőséget biztosít rendkívül széles látószöggel függőlegesen és vízszintesen is, 178 fokig.

10 PONTOS ÉRINTÉS

A teljes 10 ujjas érintés érzékeny és sima élményt kínál a felhasználók számára, hogy élvezhessék a leggyorsabb választ az ujjhegy egyszerű érintésével.

SILENT PRO HŰTŐRENDSZER

Az MSI PRO 22X egy speciális, Silent PRO Cooling hűtőrendszerrel van felszerelve. Ennek a rendszernek a része egy Server Grade Thermal Module, amely a rendszer különböző összetevőinek hűtését kezeli. Ezen kívül a legfontosabb kulcselemeket a felső oldalra helyezzük, hogy a meleg levegő könnyen távozhasson, és elválasztjuk a légáramot, hogy a rendszer hőmérséklete tökéletesen szabályozott maradjon a hűvös és csendes működés érdekében. Csak élvezze a csendes, stabil és professzionális élményt a PRO 22X készülékünkön.

VILLÓDZÁSMENTES TECHNOLÓGIA

Az MSI Anti-Flicker technológiának köszönhetően stabil kimeneti áramot biztosít a monitor számára, a villódzások ellen. Segít a szemszárazság és a szem megerőltetése ellen, és csökkenti annak esélyét, hogy a jövőben olvasószemüvegre legyen szüksége.

KÖNNYEN KARBANTARTHATÓ TERVEZÉS

A HDD Rapid Upgrade Design segítségével a 2,5 hüvelykes tárhely karbantartása vagy bővítése PRO 22X-en többé nem lesz rémálom.

A külső kimeneti portokkal (HDMI) a PRO 22X lehetővé teszi egy második képernyő kiterjesztését a professzionális munkaadatok előzetes megtekintéséhez. A második kijelzővel a PRO 22X lehetővé teszi a munka hatékonyságának növelését több lehetőséggel a legkülönfélébb helyzetekben.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés