Lépj be a Neff világába!

Főzés szenvedéllyel 1877 óta.

 

A konyha minden otthon lelke. Ez a helyiség a találkozások, étkezések és kreatív tevékenységek helyszíne. A Neff kiváló minőségű háztartási készülékeket gyárt, melyekkel a legtöbbet hozhatod ki magadból a konyhában. A készülékek műszaki innovációihoz egyedi formaterv, stílus és sokoldalúság járul, amelyekkel öröm lesz minden konyhában eltöltött óra.

 

Semmi sem kerülhet többé az útadba, még a sütőajtó sem.
Nyisd ki a NEFF egyedülálló, sütő alá csúsztatható sütőajtaját és érezd a kreativitás szelét!
A NEFF sütői igazi különlegességnek számítanak, hiszen a sütő alá becsúsztatható ajtó nemcsak, hogy még élvezetesebbé teszi a sütést, de rengeteg helyet is felszabadít a konyhában, így bármikor könnyedén és tetszőleges testhelyzetben hozzáférhetsz ételeidhez.


Mindent beállíthatsz egy mozdulattal!
A Neff új főzőlapjaihoz intuitív kezelőszervek tartoznak, amelyek hihetetlenül megkönnyítik használatukat. Az új TWIST PAD® forgatógomb elegáns nemesacél bevonatával konyhád új esztétikai és funkcionális fénypontja lesz. Csak helyezd rá a mágneses tárcsát a kezelőfelület közepére, érintsd meg a kívánt főzőzóna irányában, majd forgasd el a fokozat kiválasztásához, és máris kezdődhet a főzés.

 

Flame Select – A gázfőzőlapok szabályozásának jövője.

A Flame Select technológiával a gázláng ereje és lángképe kilenc fokozatban szabályozható egyenletesen, így vége annak, hogy az edény alá nézve állítjuk be a lángot. A kilenc fokozat egy digitális kijelzőn is nyomon követhető, mely maradékhő kijelzésre is szolgál így fokozva a biztonságot is. Próbáld ki ezt a szabadalmaztatott új technológiát és kezeld olyan pontosan gázfőzőlapot, mint egy elektromos főzőfelületet.


Chef 70°- A leghasznosabb funkció, ha véget ért a vendégség.

Ideális funkció, ha az egész estéd közös főzéssel töltöd a barátaiddal: az exkluzív Chef 70° programot kifejezetten az erősen szennyezett tányérok, edények és tálak intenzív tisztítására terveztük. 70 °C-os hőmérséklet és extra szárítás mellett az edények szinte azonnal tisztává válnak, így teljes figyelmed a vendégeidre összpontosíthatod.Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 65 Euronics szaküzletben


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban


GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.


Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen