Lépj be a Neff világába!

Főzés szenvedéllyel 1877 óta.

 

A konyha minden otthon lelke. Ez a helyiség a találkozások, étkezések és kreatív tevékenységek helyszíne. A Neff kiváló minőségű háztartási készülékeket gyárt, melyekkel a legtöbbet hozhatod ki magadból a konyhában. A készülékek műszaki innovációihoz egyedi formaterv, stílus és sokoldalúság járul, amelyekkel öröm lesz minden konyhában eltöltött óra.

 

Semmi sem kerülhet többé az útadba, még a sütőajtó sem.
Nyisd ki a NEFF egyedülálló, sütő alá csúsztatható sütőajtaját és érezd a kreativitás szelét!
A NEFF sütői igazi különlegességnek számítanak, hiszen a sütő alá becsúsztatható ajtó nemcsak, hogy még élvezetesebbé teszi a sütést, de rengeteg helyet is felszabadít a konyhában, így bármikor könnyedén és tetszőleges testhelyzetben hozzáférhetsz ételeidhez.


Mindent beállíthatsz egy mozdulattal!
A Neff új főzőlapjaihoz intuitív kezelőszervek tartoznak, amelyek hihetetlenül megkönnyítik használatukat. Az új TWIST PAD® forgatógomb elegáns nemesacél bevonatával konyhád új esztétikai és funkcionális fénypontja lesz. Csak helyezd rá a mágneses tárcsát a kezelőfelület közepére, érintsd meg a kívánt főzőzóna irányában, majd forgasd el a fokozat kiválasztásához, és máris kezdődhet a főzés.

 

Flame Select – A gázfőzőlapok szabályozásának jövője.

A Flame Select technológiával a gázláng ereje és lángképe kilenc fokozatban szabályozható egyenletesen, így vége annak, hogy az edény alá nézve állítjuk be a lángot. A kilenc fokozat egy digitális kijelzőn is nyomon követhető, mely maradékhő kijelzésre is szolgál így fokozva a biztonságot is. Próbáld ki ezt a szabadalmaztatott új technológiát és kezeld olyan pontosan gázfőzőlapot, mint egy elektromos főzőfelületet.


Chef 70°- A leghasznosabb funkció, ha véget ért a vendégség.

Ideális funkció, ha az egész estéd közös főzéssel töltöd a barátaiddal: az exkluzív Chef 70° programot kifejezetten az erősen szennyezett tányérok, edények és tálak intenzív tisztítására terveztük. 70 °C-os hőmérséklet és extra szárítás mellett az edények szinte azonnal tisztává válnak, így teljes figyelmed a vendégeidre összpontosíthatod.Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen