XIAOMI
Xiaomi ZJB4192GL City Backpack 2 notebook hátizsák, sötétszürke
  • Cikkszám: 274116
XIAOMI

Xiaomi ZJB4192GL City Backpack 2 notebook hátizsák, sötétszürke

  • Cikkszám: 274116
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Rekeszméret
15,6"
Anyag
Poliészter
Szín
Szürke

Négyzet alakú háromdimenziós kialakítás. Egyszerű, mégis stílusos.

Felső oldali beépített mangánacél lemeztartó, amely lehetővé teszi, hogy a hátizsák megtartsa az alakját. A szürke és fekete szövés hullámos vonalvezetésű felületet hoz létre, amely megszünteti az unalmas konformitást. Akár az egyetemen, akár az utcán sétálsz, vagy valahová messzire utazol, ez a hátizsák illeszkedik a ruhádhoz!

A belső térben elfér egy 15,6"-es számítógép

Egy laptop és egy tablet számára beépített önálló párnázás, amelyet kampós és hurkos rögzítőkkel biztosított, így nem kell aggódnod, hogy elcsúsznak a helyükről. Két cipzárral ellátott zsebet és egy rekeszt tartalmaz a hátizsák ellentétes oldalain akták tárolására. Rendezetten tárolhatod a mindennapi tárgyaid indulás előtt, és soha többé nem kell vakon turkálnod utánuk!

Mobilitás és minőség az igényeidre szabva

Legyél az, aki vagy, és valósítsd meg az álmaidat! Légy boldog! Ne tétovázz, ne add fel! Készülj fel, és a dolgok legyenek olyanok, ahogy neked tetszenek!

A továbbfejlesztett S alakú hátpánt csökkenti a vállra és a hátra nehezedő nyomást.

A vállpánt és a hátsó rész méhsejtes szendvicshálóból készült, amely kiváló rugalmassággal és légáteresztő képességgel rendelkezik. Ez az anyag puhább és kényelmesebb viseléskor, csökkenti a hátizsák gerincére nehezedő nyomását. Ez, valamint az S alakú vállpánt kialakítása, amely elkerüli a nyakat és nem akad be a vállba, a terhelés jobb kiegyensúlyozottságát eredményezi.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés