TRUST
Trust Dalyx Aluminium 10-in-1 USB-C Multi-port dokkoló (23417)
  • Cikkszám: 273387
TRUST

Trust Dalyx Aluminium 10-in-1 USB-C Multi-port dokkoló (23417)

  • Cikkszám: 273387
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Szürke
Hosszúság
28 cm
Súly
120 g

Stílusos alumínium 10 az 1-ben USB-C többportos dokkolóállomás, amely HDMI-, hálózati, kártyaolvasó-, USB-C és USB-A portokat ad laptopjához egyetlen USB-C csatlakozással.

Javítsa a munkafolyamatát

A Trust Dalyx 10 az 1-ben USB-C többportos dokkolóállomással valóban a legtöbbet hozhatja ki laptopjából. Növelje laptopja portjainak számát, és csatlakozzon több eszközhöz USB-C, HDMI, USB-A és hálózati porton keresztül, és importáljon adatokat a kártyaolvasóval.

Könnyen beállítható

A sokoldalú Trust Dalyx 10 az 1-ben minden USB-C porttal rendelkező laptoppal, MacBook-kal és táblagéppel* működik. A Dalyx 10 az 1-ben extra gyors adatátvitelt tesz lehetővé a négy USB-A porton keresztül, akár 5 Gb/s sebességgel az USB 3.2 Gen 1-en keresztül. Ehhez a praktikus eszközhöz nincs szükség szoftver telepítésére; csak csatlakoztasd és használd!

*Az Android táblagépekkel való kompatibilitás az USB-C implementációtól függően változhat

Széles csatlakoztathatóság

Az eszköz egyetlen USB-C portjával a Dalyx 10 az 1-ben teljes körű csatlakozást kínál. Csatlakoztassa táblagépét vagy laptopját monitorhoz vagy TV-hez a HDMI-porton keresztül, hogy filmeket és fényképeket nézhessen 4K Ultra HD minőségben. Csatlakozzon vezetékes hálózathoz a Gigabit Ethernet porton keresztül a stabil és szupergyors kapcsolat érdekében. Importálja fényképeit a kártyaolvasón keresztül, töltse fel laptopját az oldalán lévő USB-C PD (Power Delivery) porton keresztül, és adjon hozzá más eszközöket, például a billentyűzetet és egy külső meghajtót az USB-A portok segítségével.

Laptop állvány

A Dalyx 10-in-1 segítségével kényelmesen dolgozhat, ha laptopját jobb betekintési szögbe és magasságba állítja. A mellékelt laptopállvánnyal javíthatja munkahelyi testtartását, miközben optimalizálja készüléke légáramlását a túlmelegedés elkerülése érdekében.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés