TRUST
Trust Atlanta 24189 ECO Laptop táska
  • Cikkszám: 273569
TRUST

Trust Atlanta 24189 ECO Laptop táska

  • Cikkszám: 273569
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kijelző mérete
15,6 inch
Anyag
poliészter
Szín
Fekete
Magasság
32 cm
Szélesség
39 cm
Mélység
6 cm
Súly
475 g

Kényelmes, környezetbarát laptop táska újrahasznosított anyagokból; akár 15,6 hüvelykes laptopokhozKényelmes, környezetbarát laptop táska újrahasznosított anyagokból; akár 15,6 hüvelykes laptopokhoz

Biztonságos, sok értelemben

Tartsa biztonságban laptopját a nagy, párnázott rekeszben. Tartsa biztonságban tartozékait, perifériáit és személyes tárgyait az extra rekeszekben. Tartsa biztonságban a környezetet az újrahasznosított anyag segítségével, amelyből ez a laptoptáska készül.

Környezetbarát

A Trust Atlanta 17 újrahasznosított PET-palackból készül, így ez a táska nagyon környezetbarát; a felhasznált anyagok eredetét a globális újrahasznosítási szabvány szerint ellenőrzik. Csökkentse szénlábnyomát egy olyan zsák hordozásával, amely szinte teljesen újrahasznosított anyagokból készül.

Kényelem

A párnázott rekeszek megvédik laptopját és holmiját a sérülésektől. A fém cipzáraknak és a tépőzáraknak köszönhetően pedig laptopja biztonságban marad utazás esetén is. Vigye laptopját a táska szíjánál fogva vagy csak használja az állítható vállpántot. A legtöbb, akár 15,6 hüvelykes laptop is kényelmesen illeszkedik a Trust Atlantába.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés