Asus
Asus Expertbook B1 B1400CEAE-EB2546 Notebook
  • Cikkszám: 267482
Asus

Asus Expertbook B1 B1400CEAE-EB2546 Notebook

  • Cikkszám: 267482
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Processzor
Intel® Core™ i3-1115G4 processzor (up to 4.10 GHz)
Operációs rendszer (Notebook)
Nincs operációs rendszer
Memória mérete RAM
8 GB
Háttértár
SSD
Háttértár mérete
256 GB
Videókártya
Intel® UHD Graphics
Kijelző mérete
14 inch
Kijelző felbontása
FullHD (1920x1080)
Akkumulátor cellaszám
3 cellás
Súly
1,45 kg
Intel® Core™ i3-1115G4 processzor (up to 4.10 GHz)
Processzor
Nincs operációs rendszer
Operációs rendszer (Notebook)
8 GB
Memória mérete RAM
SSD
Háttértár
256 GB
Háttértár mérete
Intel® UHD Graphics
Videókártya

Az ASUS ExpertBook B1 modellt vállalatokra szabtuk, így ez egy okos választás feltörekvő startupoknak, oktatási szervezeteknek és növekvő vállalatoknak, bármilyen nagyok is legyenek. Vállalkozásod megerősítése érdekében nagy teljesítménnyel, katonai szintű tartóssággal és kiterjedt személyre szabhatósággal büszkélkedik.

Nagyszerű, teljes körű teljesítmény

Élvezd az ASUS ExpertBook B1 nehézsúlyú teljesítményét, fejlett Intel® Core™ processzorral, mely megadja neked azt az erős teljesítményt, amire munkád elvégzéséhez szükséged van. 8 GB-os memóriával és nagy kapacitást nyújtó tárolóval is párosítható, így a B1 segítségével még a legintenzívebb munkát is el tudod végezni és gyors hozzáférést biztosít ahhoz a tartalomhoz, amire éppen szükséged van. Non-stop csatlakoztathatóságra terveztük, túlterhelést gátló WiFi 6 és ASUS WiFi Master technológiával, mely segít automatikusan csatlakozni a legjobb WiFi jelhez, biztosítva a szilárd és stabil csatlakozást, bárhova is mész.

Sebesség és kapacitás

Az ASUS ExpertBook B1-et akár két tárolóval is felszerelheted, így akár az ultragyors 1 TB-os SSD és 2 TB-os HDD erőteljes kombinációját nyújthatja neked, amely egyszerre jelent nagy sebességű adathozzáférést és nagy tárhely kapacitást. Pár csavar az alapról való eltávolításával könnyen bővítheted a RAM-ot vagy a háttértárat anélkül, hogy szét kellene szedned az egész eszközt.

Az energia tökéletes egyensúlya

Az ASUS ExpertBook B1 rendelkezik az exkluzív és intelligens Performance Boost technológiával, hogy a legjobb laptop teljesítményt és sebességet érje el a belső termikus paraméterek finomhangolásával. ASUS-exkluzív algoritmusokat használ akár öt okos érzékelővel, aerodinamikus kialakítással és 90 wattos tápegységgel a CPU teljesítményének intelligens kezelése érdekében. Ez lehetőséged ad neked arra, hogy gond nélkül válts a Teljesítmény, Kiegyensúlyozott vagy Csendes módok között — így nyugodtan végezheted a munkádat mialatt a B1 minden esetben kezeli a tápellátást és a teljesítményt.

Nagyobb ablak a világra!

A keskeny kávájú NanoEdge kijelző keret nélküli, három oldalon széles betekintési szöggel rendelkezik, keskeny kávákkal, melyek 84%-os kijelző-készülékház arányt hoznak létre a hihetetlenül magával ragadó megtekintési élményért.

Az AI zajszűrő audiotechnológia következő szintje

A távmunka és videó konferenciák számának növekedése kapcsán bevezettük az ASUS zajszűrési technológiát, hogy a legjobb élményt tudjuk biztosítani. A MyASUS app-ban található AI zajszűrő mikrofon funkció hatékonyan szűri ki a nem kívánt környezeti zajt. Két mód áll rendelkezésre: Az egyelőadós mód esetében a hang közvetlenül a PC előtt hallgató kristály tisztán; míg a többelőadós mód különböző irányból tisztítja meg a beszédhangot, optimális minőséget biztosítva a csoportos konferenciabeszélgetések számára. Az AI zajszűrő hangszóró funkció kiszűr minden, beszédhangon kívüli környezeti zajt, így hallani fogsz mindent, amit mások mondanak.

Gyorsabb, stabilabb csatlakozás

A legújabb WiFi 6-tal az ASUS ExpertBook B1 akár 2,4 Gbps-os, vezetékesnél is gyorsabb sebességeket kínál, így gördülékenyen tudsz streamelni FHD online videókat és másodperceken belül küldhetsz át nagy fájlokat. Az ASUS WiFi Master Premium technológia segít automatikusan csatlakozni a legjobb WiFi jelhez, biztosítva a szilárd és stabil csatlakozást, bárhol is légy.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés