Asus
Asus Expertbook B1 B1500CEAE-BQ1705R Notebook + Windows 10
  • Cikkszám: 267485
Asus

Asus Expertbook B1 B1500CEAE-BQ1705R Notebook + Windows 10

  • Cikkszám: 267485
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Processzor
Intel® Core™ i5-1135G7 processzor (up to 4.20 GHz)
Operációs rendszer (Notebook)
Windows 10PRO
Memória mérete RAM
8 GB
Háttértár
SSD
Háttértár mérete
256 GB
Videókártya
Intel® Iris® Xe Graphics
Kijelző mérete
15,6 inch
Kijelző felbontása
FullHD (1920x1080)
Extra funkció
Billentyűzet világítás, Ujjlenyomatolvasó
Akkumulátor cellaszám
3 cellás
Súly
1,73 kg
Intel® Core™ i5-1135G7 processzor (up to 4.20 GHz)
Processzor
Windows 10PRO
Operációs rendszer (Notebook)
8 GB
Memória mérete RAM
SSD
Háttértár
256 GB
Háttértár mérete
Intel® Iris® Xe Graphics
Videókártya

Az ASUS ExpertBook B1 modellt vállalatokra szabtuk, így ez egy okos választás feltörekvő startupoknak, oktatási szervezeteknek és növekvő vállalatoknak, bármilyen nagyok is legyenek. Vállalkozásod megerősítése érdekében nagy teljesítménnyel, katonai szintű tartóssággal és kiterjedt személyre szabhatósággal büszkélkedik.

INGYENES frissítés Windows 11-re (amikor elérhető*)
A Windows 11-frissítés megjelenése a megfelelő eszközökre 2021 végétől 2022-ig várható. Az időzítés eszközönként eltérő. Egyes funkciók speciális hardverkonfigurációt igényelnek (lásd: aka.ms/windows11-spec).

Nagyszerű, teljes körű teljesítmény

Élvezd az ASUS ExpertBook B1 nehézsúlyú teljesítményét, fejlett 11. generációs Intel® Core™ processzorral, mely megadja neked azt az erős teljesítményt, amire munkád elvégzéséhez szükséged van. 8 GB-os memóriával és nagy kapacitást nyújtó tárolóval is párosítható, így a B1 segítségével még a legintenzívebb munkát is el tudod végezni és gyors hozzáférést biztosít ahhoz a tartalomhoz, amire éppen szükséged van. Non-stop csatlakoztathatóságra terveztük, túlterhelést gátló WiFi 6 és ASUS WiFi Master technológiával, mely segít automatikusan csatlakozni a legjobb WiFi jelhez, biztosítva a szilárd és stabil csatlakozást, bárhova is mész.

Sebesség és kapacitás: Mindkettő a fedélzeten

Az ASUS ExpertBook B1 az ultragyors 256 GB-os SSD az elképesztő sebességű adatátvitel és a nagy tárolókapacitás tökéletes kombinációjával. Néhány csavar eltávolításával könnyen hozzáférhetsz a RAM-hoz vagy a tárolóeszközökhöz anélkül, hogy az egész gépet szét kellene szerelni.

A tökéletes teljesítmény löket

Az ASUS Intelligent Performance technológia egy ultra hatékony termális kialakítás és energiatakarékos megoldás. ASUS-exkluzív algoritmusokat használ akár öt okos érzékelővel, aerodinamikus kialakítással a CPU fokozott stabilitású teljesítményének intelligens növelése érdekében, miközben egy csendes, hűvös laptopot is kínál. Az ASUS Intelligent Performance technológiájával az ExpertBook B1 éppen annyi ideig nyújt maximális teljesítményt, amennyi ideig szükséged van rá.

Nagyobb ablak a világra!

A keskeny kávájú NanoEdge kijelző keret nélküli, három oldalon széles betekintési szöggel rendelkezik, keskeny kávákkal, melyek 90%-os kijelző-készülékház arányt hoznak létre a hihetetlenül magával ragadó megtekintési élményekért.

Az AI zajszűrő audiotechnológia következő szintje

A távmunka és videó konferenciák számának növekedése kapcsán bevezettük az ASUS zajszűrési technológiát, hogy a legjobb élményt tudjuk biztosítani. A MyASUS app-ban található AI zajszűrő mikrofon funkció hatékonyan szűri ki a nem kívánt környezeti zajt. Két mód áll rendelkezésre: Az egyelőadós mód esetében a hang közvetlenül a PC előtt hallgató kristály tisztán; míg a többelőadós mód különböző irányból tisztítja meg a beszédhangot, optimális minőséget biztosítva a csoportos konferenciabeszélgetések számára. Az AI zajszűrő hangszóró funkció kiszűr minden, beszédhangon kívüli környezeti zajt, így hallani fogsz mindent, amit mások mondanak.

Határtalan látvány

Az ASUS ExpertBook B1 segít minimalizálni a távmunka okozta nehézségeket és kényelmetlenségeket. A képernyőt a TÜV Rheinland tanúsította alacsony kékfény kibocsátás szempontjából, így megtekintése kényelmesebb és esetlegesen segít megakadályozni szemed károsodását.

Gyorsabb, stabilabb kapcsolat

A legújabb beépített WiFi 6-tal az ASUS ExpertBook B1 a vezetékesnél gyorsabb, akár 2,4 Gbps sebességet biztosít, így pillanatok alatt élvezheted a Full HD online videók zökkenőmentes streamelését és a nagyméretű fájlátvitelt. Az ASUS WiFi Master Premium technológia segítségével automatikusan csatlakozhatsz a legjobb WiFi-jelhez, sziklaszilárd és stabil kapcsolatot biztosítva bárhol.

Szigorú adatbiztonság és -védelem

Az ExpertBook B1 szilárd biztonsági rendszerrel érkezik, mely helyén van, hogy megóvja bizalmas és személyes adataidat a kiszivárgástól. Ezek közé tartozik egy integrált ujjlenyomat érzékelő és egy fizikai webkamera takaró, valamint egy TPM 2.0, mely biztosítja, hogy a támadók ne tudjanak betekinteni magánéletedbe. Ráadásul egy integrált Kensington zár foglalattal is rendelkezik, így az ExportBook B1 lezárása könnyű és biztonságos.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés