Asus
Asus Expertbook B3 Flip B3402FEA-LE0149R Notebook + Windows 10
  • Cikkszám: 267505
Asus

Asus Expertbook B3 Flip B3402FEA-LE0149R Notebook + Windows 10

  • Cikkszám: 267505
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Processzor
Intel® Core™ i7-1165G7 processzor (up to 4.7 GHz)
Operációs rendszer (Notebook)
Windows 10PRO
Memória mérete RAM
8 GB
Háttértár
SSD
Háttértár mérete
256 GB
Videókártya
Intel® Iris® Xe Graphics
Kijelző mérete
14 inch
Kijelző felbontása
FullHD (1920x1080)
Extra funkció
Érintőképernyő
Akkumulátor cellaszám
3 cellás
Súly
1,61 kg
Intel® Core™ i7-1165G7 processzor (up to 4.7 GHz)
Processzor
Windows 10PRO
Operációs rendszer (Notebook)
8 GB
Memória mérete RAM
SSD
Háttértár
256 GB
Háttértár mérete
Intel® Iris® Xe Graphics
Videókártya

Az ASUS ExpertBook B3 Flip arra született, hogy megbirkózzon az új normával — a hibrid munkával és tanulással. Tanárok és diákok legjobb társa, üzleti felhasználók és profik hibátlan kollégája. 360°-os zsanérral a tökéletesen rugalmas kijelzőért, kifelé néző kamerával egy új látószögért és tokba foglalt stylusszal az egyszerű, biztonságos bevitelért.

INGYENES frissítés Windows 11-re (amikor elérhető*)
A Windows 11-frissítés megjelenése a megfelelő eszközökre 2021 végétől 2022-ig várható. Az időzítés eszközönként eltérő. Egyes funkciók speciális hardverkonfigurációt igényelnek (lásd: aka.ms/windows11-spec).

Átfogó sokoldalúság

Az ExpertBook B3 Flip 360°-os zsanérral készült, minek köszönhetően többféleképpen pozícionálhatod. Hajtsd ki teljesen, hogy táblagép módban jegyzeteket készíthess, vagy emeld sátor módba az egyszerű áttekintésért, tanulásért illetve fotók készítéséhez. Egy előadás vagy megbeszélés kellős közepén találtad magad? Kapcsolj egyszerűen álló módba a tökéletes láthatóságért. Az ExpertBook B3 Flip kellőképpen rugalmas, hogy bármilyen rá bízott feladattal megbirkózzon!

Kézre álló stylus tokkal

Rajzoláskor, jegyzeteléskor vagy dokumentumok jelölésekor az ExpertBook B3 Fliphez mellékelt, tokba foglalt stylus segít, hogy minden részlet pontosan a helyére kerüljön. A beépített stylustartó a kezed ügyében tartja az érintőceruzát, így kisebb eséllyel veszíted el. A 45 percnyi használatra elegendő energiát biztosító 15 másodperces töltésnek köszönhetően sosem kell várakoznod.

Két kamera, dupla inspiráció

Az ExpertBook B3 Flip gépben egy webkamera és közvetlenül a billentyűzet felett egy különleges, 13 Mp-es kifelé néző, nagy felbontású kamera is helyet kapott — mely utóbbi ideális pozíciót biztosít képek és videók felvételéhez táblagép és sátor üzemmódban.

Tettre kész

Az utazással teli élet kemény, de az ExpertBook B3 Flip-et arra terveztük, hogy megfeleljen az iparági küszöbértékeknek, sőt, túllépje azokat, így a kimagasló követelményeket támasztó MIL-STD 810H US-katonai szabványokat is teljesíti. Úgy építettük, hogy a fagyos hőmérsékletektől a sivatagi viharok perzselő forróságáig, a nagysebességű rezgésektől a mindennapi ütődésekig minden extrém körülménnyel meg tudjon birkózni. A B3 Flip-et a komoly tartósság biztosítása érdekében olyan szigorú házon belüli teszteknek vetettük alá, mint a panelbenyomási, ütési- és leejtési tesztek.

Végezd el a munkát erőfeszítések nélkül

A zökkenőmentes multimédiás tanulás biztosításáért és a munkák valamint az üzleti feladatok megkönnyítéséért az ExpertBook B3 Flipet 11. generációs Intel Core i7 processzor hajtja Iris® Xe grafikus vezérlővel és villámgyors intel WiFi 6-tal, gyors és válaszkész számítástechnikát és élénk grafikus teljesítményt nyújtva. Alaplapi memóriával és SO-DIMM foglalattal a memória akár 48 GB-ra bővítéséért — hogy bármilyen rá bízott feladatra készen álljon, ma és holnap egyaránt.

Fürge mobil csatlakoztathatóság

Az ExpertBook B3 Flip integrált 4G LTE-t kapott a biztos, biztonságos és fürge mobil csatlakozásért, bárhol is járj, lehetővé téve, hogy mindenhol tanulhass és dolgozhass. Emellett akár a legújabb WiFi 6 technológiát is kínálhatja az ultragyors és stabil sebességért online tanuláshoz és abszolút zökkenőmentes üzleti megbeszélésekhez. Mi több, az ASUS WiFi Master technológiával gyorsabb és megbízhatóbb WiFi kapcsolatot élvezhetsz, minden eddiginél nagyobb távolságból.

Antibakteriális védelem mindenkinek

Bármelyik laptop felszíne több ezer potenciálisan fertőző baktériumot hordoz. Hogy tisztán tartsd ExpertBook B3 Flip gépedet, a billentyűzetet, az érintőpadet és a csuklótámaszt egyaránt antibakteriális bevonat védi. Mindezt tudományosan igazolta a nemzetközileg elismert ISO 22196 szabvány, amely szerint a bevonat 99%-nál is nagyobb mértékben gátolja a baktériumok szaporodását, 24 órán keresztül. Az ASUS antibakteriális védelem az alkoholos alapú tisztítószereknek és a hipoklóros savas víznek is ellenáll, lehetővé téve számodra, hogy laptopod felületét tisztán és higiénikusan tartsd — korlátozva a káros baktériumok szaporodását.

Többérintéses szemkímélő technológiával

Az ExpertBook B3 Flip kétoldali karcsú kávája és többérintéses kijelzője intuitív bevitelt kínál a modern tanulás és munkavégzés élményéért. A panelt emellett az alacsony kékfény-kibocsátás tekintetében a TÜV Rheinland tanúsította, amely így gondoskodik szemed káros hatásokkal szembeni védelméről. Nyugodtan tanulhatsz vagy dolgozhatsz, anélkül, hogy aggódnod kellene a szemkárosodás miatt.

Kétirányú AI zajszűrő audio technológia

A távtanulás és a professzionális konferenciahívások magasabb szintre helyezése érdekében az ExpertBook B3 Flip kétirányú AI zajszűrő technológiával rendelkezik, amely kifinomult géptanulási technológiákat használ. A technológiát egy, a zajt a hangszóró környékén kiszűrő upstream funkció alkotja, egy downstream funkcióval kiegészítve, amely megszünteti a beszélő felől érkező zajt a beszélgetés másik végén. Próbáld ki a demót, hogy megtapasztald a hihetetlen különbséget, amelyre az ASUS kétirányú AI zajszűrő technológiája képes.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés