Asus
Asus ExpertBook BR1100FKA-BP0825R Notebook, sötétszürke + windows 10
  • Cikkszám: 267481
Asus

Asus ExpertBook BR1100FKA-BP0825R Notebook, sötétszürke + windows 10

  • Cikkszám: 267481

175 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Processzor
Intel® Celeron® N5100 processzor
Operációs rendszer (Notebook)
Windows 10
Memória mérete RAM
4 GB
Háttértár
Flashdrive
Háttértár mérete
128 GB
Videókártya
Intel® UHD Graphics
Kijelző mérete
11,6 inch
Kijelző felbontása
HD (1366x768)
Extra funkció
Érintőképernyő
Akkumulátor cellaszám
3 cellás
Súly
1,4 kg
Intel® Celeron® N5100 processzor
Processzor
Windows 10
Operációs rendszer (Notebook)
4 GB
Memória mérete RAM
Flashdrive
Háttértár
128 GB
Háttértár mérete
Intel® UHD Graphics
Videókártya

Az ASUS BR1100F a legjobb társ a tanuláshoz minden életkorban, masszív, innovatív dizájnnal, amelyet hosszú távra terveztek. A sokoldalú érintőképernyő és a stylus mellett 360°-os zsanérral és kifelé néző kamerával is rendelkezik. Ügyes védőfunkciókban sem szenved hiányt: többek között körbefutó gumiütközővel, cseppálló billentyűzettel és ultraerős zsanérral is elláttuk. AI zajszűrő technológiával rendelkezik a kiváló minőségű távtanulás és konferenciahívások érdekében, a moduláris kialakítás pedig egyszerűvé teszi a szervizelést, így a BR1100F bármire készen áll.

INGYENES frissítés Windows 11-re (amikor elérhető*)
A Windows 11-frissítés megjelenése a megfelelő eszközökre 2021 végétől 2022-ig várható. Az időzítés eszközönként eltérő. Egyes funkciók speciális hardverkonfigurációt igényelnek (lásd: aka.ms/windows11-spec).

 

Hibátlan, robusztus kivitel

Az ASUS BR1100F sérülés nélkül áll ellen a mindennapi ütődéseknek, koccanásoknak, leesésnek és kiömlő folyadékoknak. Szóval, leeshet akár az iskolai padról vagy az étkezőasztalról, a BR1100F akkor sem adja fel.

Tettre kész

Lehet, hogy az iskolai órák kemények, ám az ASUS BR1100F még keményebb! A MIL-STD-810H amerikai katonai szabvány tartósságot illető magas követelményeit is túlszárnyaló gép a szigorú ASUS minőségi teszteken is bizonyított. Alkalmanként akár 120 cm-ről (ami egy normál asztalmagasságnál több) történő leesésnek is ellenáll - a zsanér és az I/O portok pedig bizonyítottan állják a mindennapi használatból eredő terhelést és igénybevételt.

Egyszerű karbantartás a zökkenőmentes tanulásért.

Az egyszerű helyszíni szervizelés és a rövidebb állásidő érdekében az ASUS BR1100F moduláris kialakítású, ami lehetővé teszi, hogy a legfontosabb alkatrészek - a billentyűzet, az akkumulátor, a termikus modul és az I/O portok - percek alatt cserélhetőek legyenek, egyszerű szerszámok segítségével. A talp emellett rögzítőcsavarok segítségével csatlakozik, így nem kell azon aggódnod, hogy javítás közben elvesznek ezek az apró alkatrészek.

360°-os sokoldalúság

360°-os, bármely pozícióba állítható zsanérjával az ASUS BR1100F fenekestől felforgatja a tanulást. Forgasd teljesen körbe, hogy táblagép módban írj tesztet. Tanulj vagy javíts dolgozatokat sátor módban. Jelentés készítéséhez döntsd laptop módba. Épp olyan rugalmas, mint a képzeleted!

Ügyes, beépített stylus

Az ASUS BR1100F tokkal kiegészített precíziós stylusszal segít minden részlet kidolgozásában, amikor épp rajzolsz, jegyzetelsz vagy dokumentumokat jelölsz. A beépített stylus-tartó egyet jelent azzal, hogy mindig kéznél van, és kisebb eséllyel veszíted el. Mindemellett gyorsan tölthető, egy 15 másodperces töltés akár 45 percnyi használathoz elegendő energiával látja el - így aztán sosem kell várakoznod.

A tanulás új dimenziója

Az ASUS BR1100F egy különleges, kifelé néző kamerával készült, amely a felfedezés és a tanulás egészen új eszközével fegyverzi fel a diákokat, lehetővé téve számukra az egyszerű fotó- és videórögzítést táblagép üzemmódban. Mi több, kivételes, 13MP felbontásával a részletes felvételek garantáltak.

Két kamera, dupla inspiráció

Az ASUS BR1100F két kamerával rendelkezik: egy normál webkamerával és egy különleges, kifelé néző, nagy felbontású kamerával közvetlenül a billentyűzet fölött - ideális pozícióban ahhoz, hogy az eszközt egyszerűbben portré módban tartsd.

Zajszűrés

A kivételes távtanulási és videókonferencia élmények biztosítása érdekében az ASUS BR1100F innovatív ASUS AI zajszűrő technológiával felszerelt, amely gépi tanulást alkalmaz, hogy a nemkívánatos zajokat elkülönítse az emberi beszédtől. Próbáld ki a demót, hogy megtapasztald a varázslatos különbséget, amelyre az ASUS AI zajszűrő technológia képes.

Portok

  • 1 db USB 2.0 A-típus
  • 1 db USB 3.2 Gen 1 A-típus
  • 1x USB 3.2 Gen 2 C-típusú, töltés támogatás
  • 1 db HDMI 1.4
  • 1 db 3,5 mm Combo Jack hangkimenet
  • 1 db RJ45 Gigabit Ethernet
  • 1 db DC-bemenet

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés