Asus
Asus FX707ZE-HX029 TUF Gaming F17 Gamer notebook
  • Cikkszám: 273720
Asus

Asus FX707ZE-HX029 TUF Gaming F17 Gamer notebook

  • Cikkszám: 273720
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Processzor
Intel® Core™ i7-12700H processzor
Operációs rendszer (Notebook)
Nincs operációs rendszer
Memória mérete RAM
8 GB
Háttértár
SSD
Háttértár mérete
512 GB
Videókártya
NVIDIA® GeForce® RTX 3050 Ti 4 GB
Kijelző mérete
17,3 inch
Kijelző felbontása
FullHD (1920x1080)
Extra funkció
Billentyűzet világítás
Akkumulátor cellaszám
4 cellás
Súly
2,6 kg
Intel® Core™ i7-12700H processzor
Processzor
Nincs operációs rendszer
Operációs rendszer (Notebook)
8 GB
Memória mérete RAM
SSD
Háttértár
512 GB
Háttértár mérete
NVIDIA® GeForce® RTX 3050 Ti 4 GB
Videókártya

2022-ben újraterveztük a TUF Gaming készülékházát, és 4,5%-kal kisebb lett az előző évi típusokhoz képest. A TUF logónak a dombornyomott és a lézergravírozott változatát is újragondoltuk. A kisebb méret ellenére a vadonatúj 2022 TUF Gaming F17 még mindig tartalmazza a nagy érintőpadot az AniMe ihlette díszítéssel és a négyállású állapotjelzőkkel.

NINCS ELPAZAROLT HELY

Az új készülékház 4,5%-kal kisebb, mint a korábbi generáció, és a teljes méretű billentyűzetről sem kell lemondani.

ÁLLAPOTJELENTÉS

A billentyűzet felületébe épített, négyállású állapotjelzőkkel egyetlen pillantással nyomon lehet követni a kulcsfontosságú rendszeradatokat.

TITÁN ÉRINTŐPAD

A 26%-kal nagyobb érintőpad egy csipetnyi AniMe ihlette csillogással ragyog még fényesebben.

KÉSZEN ÁLL BÁRMIRE

Ugorj az akció közepébe a TUF Gaming F17 laptoppal. A Windows 11 rendszert futtató, Intel® Core™ i7-12700H CPU-val és 8 GB villámgyors 4800MHz-es DDR5 RAM-mal szerelt gép könnyedén megbirkózik az internetes közvetítések és a többfeladatos munkavégzés kihívásaival. A külön MUX-kapcsolóval rendelkező GeForce RTX™ 3050Ti Laptop GPU-val élvezheted a teljes játékteljesítményt. Amikor megtelik a játékmappa, az üres M.2 NVMe PCIe Gen 4x4 SSD foglalattal a tárhely kapacitása egy szempillantás alatt bővíthető.

TELJESÍTMÉNYNÖVEKEDÉS MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁVAL

Az NVIDIA DLSS felgyorsítja a játékokat anélkül, hogy az a képminőség rovására menne. Hozd ki a legtöbbet a beállításokból és a felbontásból a még hihetetlenebb vizuális élmény érdekében.

MÉG INKÁBB MAGÁVAL RAGADÓ ÉLMÉNYEK

A sugárkövetés a grafika szent grálja. Ez a technológia szimulálja, hogy a fény hogyan viselkedik a valódi világban, és így biztosítja a leginkább valósághű és magával ragadó grafikát a játékosok és a kreatív szakemberek számára – ráadásul a 2. generációs RT magoknak köszönhetően gyorsan is fut.

OPTIMALIZÁLT TELJESÍTMÉNY ÉS TELJESÍTŐKÉPESSÉG

Az NVIDIA Max-Q egy mesterséges intelligencián alapuló technológiákból álló csomag, mely úgy optimalizálja a laptopokat, hogy vékony kialakítás mellett is nagy teljesítményt tudjanak nyújtani.

HOZZ KI TÖBBET A MUX-SZAL

A modern gamer laptopok erős, dedikált grafikus chipeket használnak a csúcsteljesítményért – de ezeket a képkockákat a CPU integrált grafikus vezérlőjén keresztül továbbítják, mielőtt elérnék a kijelzőt. Ez hosszabb akkumulátoros üzemidőt kínál, de így a GPU nem tudja a legjobb teljesítményt nyújtani. Ezért hoztuk el a MUX kapcsolót minden 2022-es TUF laptopunkba. A versenyjátékokhoz engedélyezheted a közvetlen GPU módot, amely csökkenti a késleltetést, és átlagosan 5–10%-kal növeli a teljesítményt.

SÖPÖRD LE A VERSENYTÁRSAKAT

A sokmagos processzoroknál több hő keletkezik maximális terhelés esetén. A nagy teljesítményű CPU hőelvezetéséről a TUF Gaming F17 laptopokban két 84 lapátos Arc Flow™ ventilátor gondoskodik. Az új, változó vastagságú kialakítás kettős előnyt kínál azzal, hogy a légörvények csökkentése mellett növeli a nyomást, így extra zaj nélkül nő a hűtési teljesítmény. Ha mindez akár négy levegőkivezető nyílással és öt különálló hűtőcsővel egészül ki, a 2022 TUF Gaming F17 laptop még a legnagyobb erőforrás-igényű játékok esetén sem melegszik fel.

ARC FLOW™ VENTILÁTOROK

A karcsú készülékház kevés helyet hagy a hűtésre, így az Arc Flow™ ventilátorok minden jellemzőjét továbbfejlesztettük. Mindegyik 84 lapáttal rendelkezik, melyek vastagsága az aljától a tetejéig változik, hogy maximálisra növelje a légáramlást, emellett a lapátokat fent egy speciális aerodinamikus hullámminta zárja le, ami minimálisra csökkenti a turbulenciát és a zajt. A stabil, egyenletesen szabályozott légáram hosszú ideig biztosítja a nagyobb megbízhatóságot. A ventilátorok speciális folyadékkristály polimerből készültek, és elég erősek ahhoz, hogy ultravékony méretek esetén is magas fordulatszámmal pörögjenek, nagy lapátsűrűséget lehetővé téve és akár 13%-kal növelve a légáramot.

NE MARADJ LE EGYETLEN PILLANATRÓL SEM

Tarts lépést a profikkal az FHD felbontású, 144Hz-es kijelzőpanellal. Az Adaptive Sync technológia szinkronizálja a kijelző képfrissítési frekvenciáját a GPU kimeneti jelével, ami az ultra gördülékeny és magával ragadó játék érdekében csökkenti a késleltetést, minimalizálja az akadozást, és megszünteti a képszaggatást. A lenyűgöző 83%-os képernyő-készülékház aránynak köszönhetően a videók és a játékok még inkább magával ragadóak lesznek anélkül, hogy fel kellene áldozni a hordozhatóságot.

EGY KARNYÚJTÁSNYIRA VAN A VILÁG

Szerelkezz fel a játékra optimalizált, asztali számítógépéhez hasonló billentyűzettel. Az egységes RGB háttérvilágítás segítségével kifejezheted egyedi stílusod, míg a vizuálisan kiemelt WASD billentyűkkel gyorsabban adhatod ki a főbb mozgások parancsait. Az Overstroke technológia minden billentyű leütést magasabban aktivál a gyorsabb válaszidő és a gördülékeny vezérlés érdekében. A valódi TUF billentyűzeten minden egyes billentyű elég tartós ahhoz, hogy ellenálljon 20 millió leütésnek, így hosszú távú megbízhatóságot és precizitást garantál. A 26%-kal nagyobb érintőpad gondoskodik arról, hogy mindent az ellenőrzésed alatt tarthass.

VEDD ÁT AZ IRÁNYÍTÁST

A 90 Wh kapacitású akkumulátor és az energiatakarékos Intel® Core™ i7-12700H processzor akár több órányi webes böngészést és videólejátszást is lehetővé tesz, a gyorstöltési technológia segítségével pedig a készüléket 50%-ra fel lehet tölteni mindössze 30 perc alatt.

HALLJ MINDENT

Két Dolby Atmos hangszóró gondoskodik a valósághű, színpadszerű hangzásról. A nagy felbontású hanggal a készülék fülhallgatón keresztül képes úgy lejátszani a zenét, ahogy a művészek elképzelték. A kétirányú AI zajszűréssel a beérkező és a kimenő kommunikáció háttérzajtól mentessé válik, így koncentrálhatsz az akcióra.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés