Asus
Asus M3500QC-L1210 R5 5600H,16GB,512GB Vivobook Pro 15
  • Cikkszám: 268057
Asus

Asus M3500QC-L1210 R5 5600H,16GB,512GB Vivobook Pro 15

  • Cikkszám: 268057
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Processzor
AMD Ryzen™ 5 5600H processzor (up to 4.2 GHz)
Operációs rendszer (Notebook)
Nincs operációs rendszer
Memória mérete RAM
16 GB
Háttértár
SSD
Háttértár mérete
512 GB
Kijelző mérete
15,6 inch
Kijelző felbontása
FullHD (1920x1080)

Élénk. Pörgős. Ez a Vivobook Pro 15 OLED és megmutatja világod valódi színeit. Lenyűgöző, 15 colos NanoEdge FHD OLED kijelzőjével és Harman Kardon által tanúsított, lenyűgöző hanggal a Vivobook Pro 15 OLED segítségével elmélyülhetsz abban, amit csinálsz, legyen az munka vagy játék.

Használd ki a lehetőségeket

A Vivobook Pro 15 OLED készen áll, és csak arra vár, hogy elkísérjen a felfedezés útján. Bármit is kell csinálnod - böngészni, alkotni vagy játszani -, az AMD Ryzen™ 5 5600 processzor az NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050 grafikus vezérlővel, akár 16 GB memóriával és 512 GB PCIe® SSD-vel a vizuális kreativitásod valóságba öntéséhez szükséges minden erővel ellát. A GeForce RTX GPU-k hardveresen gyorsított sugákövetést és AI képességeket kínálnak a magasabb szintű teljesítményre áhítozó alkotóknak. Renderelj gyorsabban, közvetíts világosabban és szerkessz videókat jobban az NVIDIA GPU-kkal a Studio laptopokban és asztali gépekben.

Fedezd fel a világ új arcát

Engedd határtalanul szárnyalni kreatív elképzeléseidet, és merülj el a Vivobook Pro 15 OLED bámulatos 16:9 képarányú kijelzőjében. Az FHD OLED NanoEdge kijelző rendkívüli, akár 600 nites fényerővel, 84%-os képernyő-készülékház aránnyal és 100% DCI-P3 színskálával rendelkezik az ultra élénk színekért. PANTONE®-hitelesítése a profi szintű színhelyességet, a TÜV Rheinland tanúsítvány pedig az alacsony kékfény-kibocsátást garantálja. Engedd, hogy a friss, új vizuális élményt nyújtó Vivobook Pro 15 OLED elkísérjen kreatív utadon.

Tökéletes, professzionális színek

Mozi-szintű, 100% DCI-P3 színskálával az ASUS OLED laptopok kivételesen részletes és realisztikus látványt nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy a kijelzőn visszaadott színek gazdagabbak és élénkebbek: ideális intenzív színeket használó projektekhez, de bármilyen vizuális tartalmat magasabb szintre emel.

Az ASUS OLED laptopok alacsony és magas fényerő szinteken is megőrzik a 100%-os DCI-P3 színskálát, míg egy átlagos LCD laptopon alacsony fényerő esetén a színskála drasztikusan csökken. A 16 G-s szürke szintű fényerőnél az LCD laptopok csupán 11%-os DCI-P3 színskálát tudnak felmutatni, míg az ASUS OLED laptopok megőrzik a 100%-os DCI-P3 színskálát.

70%-kal alacsonyabb kékfény-kibocsátás a szem védelméért

A kékfényről tudjuk, hogy látási kellemetlenségeket okoz és rontja az alvás minőségét. Ugyanakkor, az OLED kijelzők speciális organikus fénykibocsátó anyagainak köszönhetően az ASUS OLED laptopok 70%-kal kevesebb káros kékfényt bocsátanak ki, illetve TÜV Rheinland és SGS tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Ami ennél is fontosabb, hogy a spektrumváltás azt jelenti, hogy nem kell megalkudni a színhelyesség tekintetében, nem úgy, mint a hagyományos kékfény szűrők esetében.

Kevesebb kékfény, jobb szemvédelem

Kutatások igazolták, hogy egy ötéves gyermek esetében a beérkező kékfény kb. 60%-a halad át a retinán, ami egy 60 éves felnőtt esetében csupán 20%. Az ASUS OLED kijelzők esetében a jelentősen alacsonyabb kékfény-szintek kíméletesebbek a gyermekek számára.

Az OLED az LCD-vel összehasonlítva 1,6-szor több színt jelenít meg

A hagyományos LCD kijelzőkön a fényerő csökkenésével általában drasztikusan csökken a részletesség és a színek minősége. Az ASUS OLED laptopok azonban alacsony fényerő beállítás mellett is részletgazdag képet tudnak megjeleníteni, a nagyfokú kontrasztnak és annak köszönhetően, hogy alacsony fényerő mellett is megőrzik a széles színskálát. A 3D-s színtartományt kihasználva — amelyben a hagyományos 2D-s színskálához a fényerősség is hozzáadódik —, az ASUS OLED kijelzők 60%-kal nagyobb színmennyiséggel rendelkeznek, így minden fényerő-beállítás mellett gazdagabb színvilágot jelenítenek meg.

Valódi fekete: Lásd a láthatatlant

Az ASUS OLED laptopok tökéletesen adják vissza a fekete színeket. Egy OLED pixel három alpixelből áll, melyek mindegyike saját fényt generál: a Full HD (1920x1080) kijelző 2,073,600 pixelből áll, ami azt jelenti, hogy 6,220,800 saját fényű alpixellel rendelkezik. Ezzel szemben a Full HD LCD kijelző csupán néhány tucat LED-es háttérvilágítást tud. A fekete szín OLED kijelzőn való megjelenítése esetén a pixel egyszerűen kikapcsol, hogy a lehető legsötétebb feketét hozza létre. Ez rendkívül tiszta és éles képeket tesz lehetővé, még a legsötétebb jelenetekben is. Meg fogsz lepődni, mennyi új részletet fogsz felfedezni kedvenc filmjeidben!

A laptopon elérhető leggyorsabb válaszidő a gördülékeny akcióért

Az ASUS OLED kijelzők 0,2 milliszekundumos válaszidővel rendelkeznek — laptopon a leggyorsabb, és 50-szer gyorsabb az átlagos LCD laptop kijelzőnél. A legtöbb LCD laptop kijelző válaszideje 10 és 25 milliszekundum közé tehető. Ez gördülékenyebb gyorsütemű akció jeleneteket, alacsony késleltetésű játékmenetet és finom részleteket, azaz elmosódásmentes szöveggörgetést tesz lehetővé.

Maradj hűvös, maradj hatékony

A hő a teljesítmény ellensége A Vivobook Pro 15 OLED mindig hűvös, rendkívül hatékony dupla ventilátoros hűtőrendszerének köszönhetően. A fejlett hűtéstervezés gondoskodik róla, hogy laptopod hűvös maradjon és a legjobb teljesítményt nyújtsa, bárhol és bármikor. Az ASUS IceCool Plus technológia még ebbe a vékony és könnyű formába bújva is a legjobb teljesítményt nyújtja; egyéni szükségleteid alapján választhatsz a MyASUS-ban a 3 ventilátor profil közül.

Egy gyorsabb csatlakozás a jövőhöz

Állj fel az asztalodtól, és lépj be a jövőbe - legyen az otthon, egy belvárosi kávézóban vagy a repülőtéren. A munkahelyed bárhol lehet, ahol csak akarod. A Vivobook Pro 15 OLED Wi-Fi 6 (802.11ax)-tal rendelkezik, mely szupergyors hálózati sebességet nyújt a nagy fájlok gyorsabb továbbítása, a reszponzív online gaming és a gördülékeny videócsevegés érdekében. Az ASUS WiFi Master technológiájával is rendelkezik: ez magában foglalja a ASUS WiFi SmartConnect-et, mely automatikusan a legjobb WiFi forrást választja ki, így a laptop gördülékenyen csatlakozik a legjobb WiFi jelhez és ismerős mobil hotspot-okhoz.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés