Asus
Asus Vivobook Pro 14 K3400PA-KM078T Notebook + Windows 10
  • Cikkszám: 268056
Asus

Asus Vivobook Pro 14 K3400PA-KM078T Notebook + Windows 10

  • Cikkszám: 268056
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Processzor
Intel® Core™ i5-11300H processzor (up to 4,4 GHz)
Operációs rendszer (Notebook)
Windows 10
Memória mérete RAM
16 GB
Háttértár
SSD
Háttértár mérete
512 GB
Videókártya
Intel® Iris® Xe Graphics
Kijelző mérete
14 inch
Kijelző felbontása
2880x1800
Extra funkció
Billentyűzet világítás, Oled kijelző, Ujjlenyomatolvasó
Akkumulátor cellaszám
3 cellás
Súly
1,4 kg
Intel® Core™ i5-11300H processzor (up to 4,4 GHz)
Processzor
Windows 10
Operációs rendszer (Notebook)
16 GB
Memória mérete RAM
SSD
Háttértár
512 GB
Háttértár mérete
Intel® Iris® Xe Graphics
Videókártya

Ideje, hogy megmutasd pezsgő, új látásmódodat a világnak! A Vivobook Pro 14 OLED élénk és magával ragadó 14 colos NanoEdge 2.8K OLED kijelzőjével és a Harman Kardon által tanúsított, lenyűgöző hangzásával lehetővé teszi, hogy kifejezd valódi színeidet. A Vivobook Pro 14 OLED-del elmerülhetsz abban, amit csinálsz, legyen az munka vagy játék.

INGYENES frissítés Windows 11-re (amikor elérhető*)
A Windows 11-frissítés megjelenése a megfelelő eszközökre 2021 végétől 2022-ig várható. Az időzítés eszközönként eltérő. Egyes funkciók speciális hardverkonfigurációt igényelnek (lásd: aka.ms/windows11-spec).

Fedezd fel a világ új arcát

Engedd határtalanul szárnyalni kreatív elképzeléseidet, és merülj el a Vivobook Pro 14 OLED bámulatos 16:10 képarányú kijelzőjében. Ez a 2.8K OLED NanoEdge kijelző rendkívüli, akár 400 nites fényerővel rendelkezik, 84%-os képernyő-készülékház aránnyal és 100% DCI-P3 színskálával az ultra élénk színekért. PANTONE®-hitelesítése a profi szintű színhelyességet, a TÜV Rheinland tanúsítvány pedig az alacsony kékfény-kibocsátást garantálja. Engedd, hogy a friss, új vizuális élményt nyújtó Vivobook Pro 14 OLED elkísérjen kreatív utadon.

Tökéletes, professzionális színek

Mozi-szintű, 100% DCI-P3 színskálával az ASUS OLED laptopok kivételesen részletes és realisztikus látványt nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy a kijelzőn visszaadott színek gazdagabbak és élénkebbek: ideális intenzív színeket használó projektekhez, de bármilyen vizuális tartalmat magasabb szintre emel. Az ASUS OLED laptopok alacsony és magas fényerő szinteken is megőrzik a 100%-os DCI-P3 színskálát, míg egy átlagos LCD laptopon alacsony fényerő esetén a színskála drasztikusan csökken. A 16 G-s szürke szintű fényerőnél az LCD laptopok csupán 11%-os DCI-P3 színskálát tudnak felmutatni, míg az ASUS OLED laptopok megőrzik a 100%-os DCI-P3 színskálát.

70%-kal alacsonyabb kékfény-kibocsátás a szem védelméért

A kékfényről tudjuk, hogy látási kellemetlenségeket okoz és rontja az alvás minőségét. Ugyanakkor, az OLED kijelzők speciális organikus fénykibocsátó anyagainak köszönhetően az ASUS OLED laptopok 70%-kal kevesebb káros kékfényt bocsátanak ki, illetve TÜV Rheinland és SGS tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Ami ennél is fontosabb, hogy a spektrumváltás azt jelenti, hogy nem kell megalkudni a színhelyesség tekintetében, nem úgy, mint a hagyományos kékfény szűrők esetében.

Kevesebb kékfény, jobb szemvédelem

Kutatások igazolták, hogy egy ötéves gyermek esetében a beérkező kékfény kb. 60%-a halad át a retinán, ami egy 60 éves felnőtt esetében csupán 20%. Az ASUS OLED kijelzők esetében a jelentősen alacsonyabb kékfény-szintek kíméletesebbek a gyermekek számára.

Az OLED magasabb fokú érzékelt fényerősséggel rendelkezik

Az ASUS OLED laptopok bármilyen fényerő beállítás mellett megfelelően tudják visszaadni a színeket, így szabadon igazíthatod a kijelző fényerejét a munkavégzési környezetedhez, miközben élénk színeket élvezhetsz. Például, egy nappaliban (amely általában 100 luxszal megvilágított), egy OLED kijelző esetén csupán 177 nit-es fényerőre van szükség, hogy ugyanazt a tiszta képet érd el, mint egy LCD kijelzőn 400 nit-es fényerő mellett. Egy OLED kijelző alacsonyabb fényereje kevesebb káros kékfényt bocsát ki.

Valódi fekete: Lásd a láthatatlant

Az ASUS OLED laptopok tökéletesen adják vissza a fekete színeket. Egy OLED pixel három alpixelből áll, melyek mindegyike saját fényt generál: a 2,8K (2880 x 1800) kijelző 5,184,000 pixelből áll, ami azt jelenti, hogy 15,552,000 saját fényű alpixellel rendelkezik. Ezzel szemben a legtöbb Full HD LCD kijelző csupán néhány tucat LED-es háttérvilágítással rendelkezik. A fekete szín OLED kijelzőn való megjelenítése esetén a pixel egyszerűen kikapcsol, hogy a lehető legsötétebb feketét hozza létre. Ez rendkívül tiszta és éles képeket tesz lehetővé, még a legsötétebb jelenetekben is. Meg fogsz lepődni, mennyi új részletet fedezhetsz fel kedvenc filmjeidben!

A laptopon elérhető leggyorsabb válaszidő a gördülékeny akcióért

Az ASUS OLED kijelzők 0,2 milliszekundumos válaszidővel rendelkeznek — laptopon a leggyorsabb, és 50-szer gyorsabb az átlagos LCD laptop kijelzőnél. A legtöbb LCD laptop kijelző válaszideje 10 és 25 milliszekundum közé tehető. Ez gördülékenyebb gyorsütemű akció jeleneteket, alacsony késleltetésű játékmenetet és finom részleteket, azaz elmosódásmentes szöveggörgetést tesz lehetővé.

Maradj hűvös, maradj hatékony

A hő a teljesítmény ellensége A Vivobook Pro 14 OLED mindig hűvös, rendkívül hatékony dupla ventilátoros hűtőrendszerének köszönhetően. A fejlett hűtéstervezés gondoskodik róla, hogy laptopod hűvös maradjon és a legjobb teljesítményt nyújtsa, bárhol és bármikor. Az ASUS IceCool Plus technológia még ebbe a vékony és könnyű formába bújva is a legjobb teljesítményt nyújtja; egyéni szükségleteid alapján választhatsz a MyASUS-ban a 3 ventilátor profil közül.

Továbbfejlesztett ASUS AI zajszűrési technológia

A távmunka és a videó konferenciák számának növekedése kapcsán bevezettük az ASUS zajszűrési technológiát, hogy a legjobb minőségű kommunikációt tudjuk biztosítani. A technológia gépi tanulást alkalmaz az emberi beszédet zavaró, nem kívánt zajok elkülönítéséhez. A MyASUS alkalmazás ClearVoice Mic funkciója képes kiszűrni a környezeti zajokat, és a többelőadós módban normalizálni tudja az összes, különböző helyről érkező egyéni hangot a csoportos konferenciahívások optimális minősége érdekében. A ClearVoice hangszóró funkció kiszűr minden, beszédhangon kívüli környezeti zajt, így hallani fogsz mindent, amit mások mondanak. Próbáld ki a demót, hogy megtapasztald a hihetetlen különbséget, amit az AI zajszűrési technológia el tud érni különböző környezetekben.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés