A játékban való részvételhez
töltsd ki az alábbi űrlapot!Hozzájárulok, hogy a megadott email címemre a Vöröskő Kft (Euronics Műszaki Áruházlánc) reklám üzeneteket küldjön, a kiküldésre kerülő üzenetekben mutatott aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás) nyomon kövessék és azok alapján személyreszabott ajánlatokat küldjenek.

Ismerd meg jobban a nyereményt!


A gofrisütő kiegészítővel készíts isteni Belga gofrikat, és nyűgözd le a családod és az ismerőseidet! Csak pattintsd be a helyére és máris sülhet az isteni gofri!
Az automatikus grillezés érzékelőnek köszönhetően az Optigril azonnal felismeri az adagok számát és vastagságát és automatikusan beállítja a hőmérsékletet és az időt, hogy az eredmény kiváló legyen.
Fény- és hangjelzésekkel folyamatosan tájékoztat a grillezés állapotáról, így soha többé nem ég le az étel és mindig olyan lesz, ahogyan szereted- véres, medium vagy jól átsült.
A 6 program sokféle lehetőséget kínál az egészséges grillezéshez: marha burger darált húsból, csibe steak, szendvics, kolbász, marha vagy sertés steak, halak. Továbbá fagyasztott alapanyagok grillezése is beállítható.
A tisztítás gyerekjáték! Akár mosogatógépben is könnyen mosható, a kivehető grillező lapok segítségével.

További Tefal grill termékek

A játék időtartama: 2020.05.14-2020.06.14-ig. A nyertest 2020.06.15-én, 14:00-kor sorsoljuk ki, és tesszük közzé facebook oldalunkon, illetve ezen az oldalon.
A játék regisztrációhoz kötött, a nyeremény pénzre, vagy más tárgyra nem váltható be.


Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen