Hewlett Packard
HP C6656AE Nyomtató tintapatron, Fekete
  • Cikkszám: 141322
Hewlett Packard

HP C6656AE Nyomtató tintapatron, Fekete

  • Cikkszám: 141322
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Magasság
14 cm
Mélység
112 cm
Szín
Fekete
Gyári
Igen

Áttekintés

A HP 56 tintapatronok lézerminőségű szöveget és tiszta képeket biztosítanak. Egyenletes, megbízható teljesítményre számíthat minden nyomtatáskor. A szabadalmaztatott, pigmentalapú tinta egyenletes eredményeket biztosít számos különféle dokumentum nyomtatása esetén.

Jellemzők

A HP 56 tintapatron szabadalmaztatott, pigmentalapú tintaösszetétele és speciális patrontechnológiája a nyomtatóval együtt lett tervezve, így folyamatosan tiszta, éles, a kifakulásnak ellenálló fekete szöveget kap minden nyomtatáskor.

A HP 56 tintapatronok megbízható teljesítményt és eredményeket nyújtanak. A nyomtatóval együtt olyan rendszert alkot, amely kiváló minőségű eredményeket és megbízható működést biztosít a sima papírok és a HP speciális papírok széles skáláján.

A HP nyomtató fejlett nyomtatópatron-technológiája1 folyamatosan kiváló minőséget biztosít. A HP 56 fekete tintapatron egyszerűen telepíthető és használható. A kijelzőn megjelenő mutató jelzi a tintaszinteket, hogy a kellő időben cserélhessen patront.

 

Műszaki adatok

 

Nyomtatási kellékek színe

Fekete

Festékcsepp

17 pl

Festéktípusok

  • Pigment alapú

Oldalkapacitás (fekete-fehér)

~ 520 oldal

Lapteljesítmény – lábjegyzet

HP Deskjet 5550 színes tintasugaras nyomtatóval tesztelve. Becsült átlagérték az ISO/IEC 24711 szabvány vagy a HP tesztelési módszertana alapján, folyamatos nyomtatás mellett. A tényleges kapacitás a kinyomtatott oldalak tartalmától és más tényezőktől függően számottevően változhat. További részletek: http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

 

Üzemeltetési követelmények

 

Működésihőmérséklet-tartomány

15–35°C

Tárolási hőmérséklet tartomány

-15–35°C

Tárolási páratartalom

5–95% relatív páratartalom

 

Méret és súly

 

Csomag mérete (sz x h x m)

140 x 112 x 35 mm

Csomag súlya

0,08 kg

 

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés