Niceboy
Niceboy ION SmartPlug Okos dugalj
  • Cikkszám: 272789
Niceboy

Niceboy ION SmartPlug Okos dugalj

  • Cikkszám: 272789
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fehér

Tartsa az ellenőrzése alatt készülékei és azok fogyasztási költségeit. A Niceboy ION SmartPlug okos csatlakozóalj képes mérni az energiafogyasztását, így Ön a takarékosság jegyében beütemezheti, hogy mikor kapcsolja be vagy ki a készülékét. Vezeték nélküli WiFi-kapcsolattal rendelkezik, és egyszerűen vezérelhető a Niceboy ION mobilalkalmazással, amely természetesen mind cseh, mind más nyelveken is elérhető.

Alakítsa okosokká standard készülékeit

Amint egy készüléket okos csatlakozóaljzatba csatlakoztat, az is okossá válik. Ez azt jelenti, hogy egy okos csatlakozóaljzat képes például a beállított programnak megfelelően maga bekapcsolni a kávéfőzőt, vagy lekapcsolni a nappali lámpáját, miután Ön lefeküdt. A SmartPlug okos csatlakozóalj vezeték nélkül csatlakozik és WiFi (2,4 GHz) segítségével kommunikál a telefonjával, így nincs szüksége hubokra (Hub vagy Bridge), és távolról is kapcsolatban maradhat vele.

Kényelmes vezérlés Niceboy ION mobilalkalmazás segítségével

A Niceboy ION alkalmazás segítségével nemcsak a SmartPlug okos csatlakozóalj, hanem a Niceboy ION okos készülékek családjának többi tagja is láthatóvá és irányíthatóvá válik. Az alkalmazás egyszerű, és természetesen tud többek között csehül és szlovákul is.

Ossza be a készülékei idejét

Minden nap ugyanabban az időben indul munkába? Úgy állítsa be az időzítést, hogy például az okos csatlakozóaljzat a távozását követően kikapcsolja a lámpát. Találjon ki saját eredeti forgatókönyvet a hétköznapokra és az ünnepnapokra! Vagy színes az élet, és minden napja más? Ezután az időkapcsoló tetszés szerint fél óra vagy fél nap múlva kikapcsolhatja a készülék.

Csatlakozás standard csatlakozóaljzatokhoz

Az okos csatlakozóaljzat bármilyen E/F, azaz Európában és a Cseh Köztársaságban legelterjedtebb típusú aljzatba csatlakoztatható.

Kompakt méretek

Kis méretének köszönhetően nem zavarja a szomszédos aljzatba dugott készülékeket Minimális méretei semmilyen módon nem korlátozzák a szomszédos aljzatokat

Biztonsági elemek

Olyan anyagból készült, amely minimalizálja a tűz kialakulását, és megelőzi az áramütést

Hangsegéd támogatás

A még nagyobb kényelem érdekében lehetőség van arra is, hogy az intelligens csatlakozóaljzatot alkalmazáson keresztül, hangalapú asszisztensek segítségével vezérelje. Elég mindössze azt közölni az okos asszisztensekkel, például a Google Assistant-tel vagy az Amazon Alexával, hogy melyik készüléket kapcsolják be vagy ki, és a csatlakozóaljzat gondoskodik róla.

MŰSZAKI ADATOK

Bemeneti feszültség:

AC 110V-240V

Kimenet:

16A

Maximális terhelés:

3000W

Vezeték nélküli csatlakozás típusa:

2,4 GHz WiFi

Alkalmazástámogatás:

iOS / Android

A csomagolás tartalma:

  • Niceboy ION SmartPlug

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés