Niceboy
Niceboy ION SmartBulb Ambient E14 LED izzó, 2 db
  • Cikkszám: 272782
Niceboy

Niceboy ION SmartBulb Ambient E14 LED izzó, 2 db

  • Cikkszám: 272782
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Az intelligens 5,5 W-os LED-izzó számos pozitív változást hoz otthonába - energiát takarít meg, megfelelő hangulatot teremt, és még az automatikus be- és kikapcsolás ütemezésének beállítását is segíti. Niceboy ION mobilalkalmazással vagy Amazon Alexa, illetve Google Assistant hangalapú asszisztensekkel vezérelhető. A fehér szín átfogó skálájának és a változtatható fényerőnek köszönhetően finomra hangolhatja a világítás hangulatát.

A fehér ezernyi árnyalata a megfelelő hangulat érdekében

Igazítsa a világítás színét hangulatához vagy az adott pillanathoz. Fehér színek átfogó skálájából választhat. Maga a szín mellett a fényerő beállítására (1-100%) is lehetőség nyílik. A gyors beállításhoz az alkalmazásban egy sor előre beállított jelenetet is talál.

Vezérelje a Niceboy ION mobilalkalmazás segítségével a világítást és az egész otthonát

A Niceboy ION mobilalkalmazás a Niceboy ION SmartBulb Ambient E14 okos izzó teljes vezérlését tartalmazza. Telefonjáról kényelmesen beállíthatja a fény színeinek paramétereit, ütemterveket állíthat be, és csoportba rendezheti eszközeit. Az alkalmazás segítségével az izzók mellett a Niceboy ION intelligens otthon valamennyi fogyasztóját vezérelheti.

Állítsa be a lámpák automatikus bekapcsolását

Az automatikus üzemű lámpák minden modern intelligens otthon alapelemei. Mit szólna például ahhoz, ha a jobb alvás érdekében a fény minden este a kék spektrumról vörös spektrumra váltana? Reggel pedig világosban kelni, hogy jobban induljon a nap? Egyszerű, hozzon létre megfelelő ütemterveket a Niceboy ION alkalmazásban, és adja meg, hogy mikor és milyen színű lámpákat szeretne bekapcsolni.

Könnyű telepítés másodpercek alatt

A telepítést igazán bárki elvégezheti. Töltse le a Niceboy ION mobilalkalmazást, csavarja be az izzót, és kövesse a kijelzőn megjelenő utasításokat.

Tízszer energiatakarékosabb, mint a hagyományos izzó

A fejlett LED-technológiának köszönhetően az egyenértékű hagyományos izzóval összehasonlítva akár 90%-kal többet takaríthat meg.

Akár 25 000 óra élettartam

Az izzó élettartama akár 25 000 óra is lehet, így hosszú távon igazán jelentős összeget takaríthat meg.

Vezérelje a világítást bárhonnan mobilalkalmazás segítségével

A kapcsológomb többé nem jelent megkötést. Nem biztos például abban, hogy lekapcsolta-e a villanyt, amikor elment otthonról? Vagy éppen nyaral, de szeretné, ha úgy tűnne, hogy valaki otthon van? A Niceboy ION mobilalkalmazással távolról is vezérelheti a lámpákat és azok beállításait.

Hangalapú asszisztensekkel kompatibilis kivitel

Vezérlés nem csak mobilalkalmazás segítségével. Vezérelje a világítást a hangjával, az izzók kompatibilisek az Amazon Alexa és a Google Assistant hangsegédekkel.

Több izzó egyidejű vezérlése

Nem kell az otthonában minden egyes izzóról külön-külön gondoskodnia. Egyszerre több lámpát is összekapcsolhat, csoportokat hozhat létre, és egyszerre is vezérelheti őket. Egységes szín, hőmérséklet, fényerő és időzítés beállítása.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés