Niceboy
Niceboy ION SmartBulb RGB E14 LED izzó (SC-E14)
  • Cikkszám: 272785
Niceboy

Niceboy ION SmartBulb RGB E14 LED izzó (SC-E14)

  • Cikkszám: 272785
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Az intelligens 5,5 W-os LED-izzó számos pozitív változást hoz otthonába - energiát takarít meg, megfelelő hangulatot teremt, és még az automatikus be- és kikapcsolás ütemezésének beállítását is segíti. Niceboy ION mobilalkalmazással vagy Amazon Alexa, illetve Google Assistant hangalapú asszisztensekkel vezérelhető. A 16 millió rendelkezésre álló színnel, valamint a változtatható fényerővel és színhőmérséklettel finomra hangolhatja a világítás hangulatát.

Milliónyi színvariáció a megfelelő hangulat érdekében

Igazítsa a világítás színét hangulatához vagy az adott pillanathoz. Válasszon a fehér szín hőmérsékletinek teljes skáláját is tartalmazó 16 millió színárnyalatból álló hatalmas palettáról. Maga a szín árnyalatán kívül a fényerő (1-100%) és a színhőmérséklet (2700-6500K) is beállítható. A gyorsbeállítás érdekében az alkalmazás tartalmaz egy sor előre beállított színjelenetet is.

Vezérelje a Niceboy ION mobilalkalmazás segítségével a világítást és az egész otthonát

A Niceboy ION mobilalkalmazás a Niceboy ION SmartBulb RGB E14 okos izzó teljes vezérlését tartalmazza. Telefonjáról kényelmesen beállíthatja a fény színeinek paramétereit, ütemterveket állíthat be, és csoportba rendezheti eszközeit. Az alkalmazás segítségével az izzók mellett a Niceboy ION intelligens otthon valamennyi fogyasztóját vezérelheti.

Állítsa be a lámpák automatikus bekapcsolását

Az automatikus üzemű lámpák minden modern intelligens otthon alapelemei. Mit szólna például ahhoz, ha a jobb alvás érdekében a fény minden este a kék spektrumról vörös spektrumra váltana? Reggel pedig világosban kelni, hogy jobban induljon a nap? Egyszerű, hozzon létre megfelelő ütemterveket a Niceboy ION alkalmazásban, és adja meg, hogy mikor és milyen színű lámpákat szeretne bekapcsolni.

Könnyű telepítés másodpercek alatt

A telepítést igazán bárki elvégezheti. Töltse le a Niceboy ION mobilalkalmazást, csavarja be az izzót, és kövesse a kijelzőn megjelenő utasításokat.

Akár 25 000 óra élettartam

Az izzó élettartama akár 25 000 óra is lehet, így hosszú távon igazán jelentős összeget takaríthat meg.

Tízszer energiatakarékosabb, mint a hagyományos izzó

A fejlett LED-technológiának köszönhetően az egyenértékű hagyományos izzóval összehasonlítva akár 90%-kal többet takaríthat meg.

Vezérelje a világítást bárhonnan mobilalkalmazás segítségével

A kapcsológomb többé nem jelent megkötést. Nem biztos például abban, hogy lekapcsolta-e a villanyt, amikor elment otthonról? Vagy éppen nyaral, de szeretné, ha úgy tűnne, hogy valaki otthon van? A Niceboy ION mobilalkalmazással távolról is vezérelheti a lámpákat és azok beállításait.

Hangalapú asszisztensekkel kompatibilis kivitel

Vezérlés nem csak mobilalkalmazás segítségével. Vezérelje a világítást a hangjával, az izzók kompatibilisek az Amazon Alexa és a Google Assistant hangsegédekkel.

Több izzó egyidejű vezérlése

Nem kell az otthonában minden egyes izzóról külön-külön gondoskodnia. Egyszerre több lámpát is összekapcsolhat, csoportokat hozhat létre, és egyszerre is vezérelheti őket. Egységes szín, hőmérséklet, fényerő és időzítés beállítása.
 

MŰSZAKI ADATOK

Támogatott operációs rendszerek:

Android, iOS

Hangasszisztens-támogatás:

igen (Amazon Alexa, Google Assistant)

Csatlakozás:

WiFi

Foglalat:

E14

Bemenő teljesítmény:

5,5W (40W-os hagyományos izzónak felel meg)

Tápfeszültség:

220-240V

Fényáram:

470 lm

Izzó típusa:

LED

Színhőmérséklet:

2700-6500K

Élettartam:

25 000 óra

A csomagolás tartalma:

  • Niceboy ION SmartBulb RGB E14
  • Használati útmutató

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés