ALCOR
Alcor Move Plus aktivitásmérő karpánt, Fekete
 • Cikkszám: 221718
ALCOR

Alcor Move Plus aktivitásmérő karpánt, Fekete

 • Cikkszám: 221718
 • Gyári garancia: 12 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
IOS operációs rendszer
Igen
Android operációs rendszer
Igen
Kijelző típusa
Monokróm OLED
Bluetooth verzió
4
Akkumulátor
65 mAh
Csatlakozó típus
Bluetooth, Beépített USB csatlakozó a töltéshez
Szín
Fekete
Súly
30 g
Kijelző méret
0,96 inch
Igen
IOS operációs rendszer
Igen
Android operációs rendszer
Monokróm OLED
Kijelző típusa
4
Bluetooth verzió
65 mAh
Akkumulátor
Bluetooth, Beépített USB csatlakozó a töltéshez
Csatlakozó típus
Kijelző típusa: Monokróm OLED érintőkijelző
Kijelző felbontása: 64 x 128 Képpont
Bluetooth: Bluetooth 4.0
Csatlakozók: Beépített USB csatlakozó a töltéshez
Akkumulátor: 65 mAh
Súly: 30 g
Készenléti idő: 7 nap
Töltési idő: 1 óra
Adatok tárolása: Legfeljebb 7 napra visszamenőleg
Támogatott operációs rendszer: iOS 7.0+ Bluetooth 4.0-val és Android 4.4+ Bluetooth 4.0-val

Pulzusmérés

A készülékbe épített optikai pulzusmérő szenzor fotopletizmográfiai (PPG – photoplethysmography) módszerrel méri a viselő pulzusát: a zöld fénnyel megvilágított bőr alatti erekben áramló vér sebességéből kalkulálja a pulzust. Az okostelefonos alkalmazásban beállíthatjuk, hogy a pulzus mérése automatikusan vagy manuálisan történjen.

Edzések és Connected GPS

A készülék segítségünkre lesz az egészségünk megőrzéséhez ajánlott napi 30 perc mozgás során is: tizennégyféle sport közül választhatunk, melyek közül néhány esetén (pl. futás vagy kerékpározás) lehetőségünk van útvonalunk rögzítésére is a Connected GPS funkció segítségével. Ilyenkor az okostelefonunkon futó VeryFitPro alkalmazás a telefon GPS-ét használva rögzíti útvonalunkat. Ráadásul IP67 vízállóságának köszönhetően az sem árt neki, ha edzés során elkap minket egy nyári zápor.

Időjárás előrejelzés

Csatlakoztatott okostelefon esetén a készülék meg tudja jeleníteni a tartózkodási helyünk szerinti aktuális, ill. a következő két nap várható időjárását.

Lépésszámláló és tétlenség figyelő

A modern ember életének egyre nagyobb részét tölti ülve, és szenved ennek káros egészségügyi hatásaitól. A készülék segítségével változtathatunk ezen, hogy egészségesebben éljünk: az eszközzel nyomon követhetjük a nap során megtett lépések számát, illetve a karpánt beállítható értesítéssel is noszogathatja viselőjét, ha úgy érzékeli, hogy az hosszabb ideig egy helyben ül – ilyenkor javasolt felállni és pár lépést vagy egyéb mozgást végezni.

Alvásminőség figyelő

Este a készülék észleli, ha elaludtunk, és folyamatosan monitorozza az alvási ciklusainkat (éber alvás, ill. mély alvás). Ezekről (melyik alvási ciklusban mikor, mennyi időt töltöttünk az alvás során, ill. összesen mennyi időt töltöttünk alvással) az ébredést követően az okostelefonos alkalmazásban kaphatunk információkat. A külön bekapcsolható „Ne zavarj!” módban  az esetleg beállított ébresztésen kívül semmilyen értesítést nem küld a készülék, így semmi nem zavarja meg a nyugodt pihenést.

Irányított relaxáció

Az irányított relaxáció segít abban, hogy a légzésünkre koncentrálva néhány percre ellazuljunk. A készülék rezgéssel jelzi a kilégzések és belégzések idejét, így ez alatt az idő alatt magunkra és a minket körülvevő világra koncentrálva frissíthetjük fel elménket.

Elégetett kalóriák kiszámítása

Az okostelefonos alkalmazásban megadott kor, súly és magasság adatokból, valamint a napi mozgás adataiból a készülék kiszámolja a nap folyamán elégetett kalóriákat.

Pontos idő megjelenítése, ébresztések

A készülék hagyományos óraként, ill. ébresztőként is használható, szükség esetén stopperóra is rendelkezésünkre áll. A készülék ötféle beépített óraszámlappal rendelkezik, melyek között könnyedén válthatunk. Ébresztési vagy emlékeztetési időpontokból legfeljebb tízet állíthatunk be a készüléken, akár az ébresztési napok megadásával is.

Értesítések a bejövő hívásokról és üzenetekről

Ha a párosított okostelefonra bejövő hívás vagy üzenet érkezik, a készülék rezgéssel jelzi azt. Bejövő hívásnál a hívó fél neve is látható a kijelzőn (ha az szerepel a párosított okostelefon névjegyzékében), illetve a hívás elutasítására lehetőségünk van közvetlenül a készülék érintőkijelzőjét használva. Üzenetek esetén pedig az SMS-eken kívül a különféle azonnali üzenetküldő alkalmazások (pl. Facebook chat) által kapott üzenetekről, valamint az e-mailekről, ill. a naptárunk figyelmeztetéseiről is értesülünk. (Az üzenetek tartalmát a készülék nem jeleníti meg.) Mindegyik figyelmeztetés külön ki- vagy bekapcsolható az okostelefonos alkalmazásban.

Elvesztési figyelmeztetés és mobilkészülék keresési funkció

A készülék rezgéssel figyelmeztet minket, ha a párosított okostelefonnal megszakad a kapcsolat, így elkerülhetjük, hogy okostelefonunkat otthon felejtsük. Ráadásul, ha véletlenül a reggeli rohanásban nem találjuk telefonunkat, a készülék keresési funkcióval bekapcsolható hangjelzés segít abban, hogy a nyomára akadjunk.

Fényképezőgép távvezérlő funkció

A készülék segítségével elindíthatjuk okostelefonunkon a fényképezőgép alkalmazást, és egyszerű távkioldóként képeket készíthetünk vele.

Zenelejátszó vezérlése

Elindíthatjuk vagy megállíthatjuk a lejátszást csatlakoztatott okostelefonunkon, valamint előre- vagy visszafelé léphetünk a számok között.

 • Kijelző mérete: 0,96 "
 • Kijelző típusa: Monokróm OLED érintőkijelző
 • Kijelző felbontása: 64 x 128 Képpont
 • Bluetooth: Bluetooth 4.0
 • Csatlakozók: Beépített USB csatlakozó a töltéshez
 • Akkumulátor: 65 mAh
 • Súly: 30 g
 • Készenléti idő: 7 nap
 • Töltési idő: 1 óra
 • Adatok tárolása: Legfeljebb 7 napra visszamenőleg
 • Támogatott operációs rendszer: iOS 7.0+ Bluetooth 4.0-val és Android 4.4+ Bluetooth 4.0-val

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés