OnePlus
ONE Plus Watch Okosóra Uni, Fekete
  • Cikkszám: 263909
OnePlus

ONE Plus Watch Okosóra Uni, Fekete

  • Cikkszám: 263909

54 989 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Android operációs rendszer
Igen
Kijelző típusa
AMOLED
Por-és vízálló
Igen
Kijelző méret
1,39 inch
Szín
Fekete

A OnePlus Watch Smart bárhol, bármikor

Kifinomult elegancia

Az idő számít. Elfoglalt vagy, megértjük. A OnePlus Watch ötvözi az időtlen stílust és integrálható életstílusába. Minden óra egyedileg kézzel csiszolt és kompromisszumok nélküli kivitelezést testesít meg. Tehát amikor minden másodperc számít, minden kihívásnak megfeleljen egy eszközzel.

Kanyarok a megfelelő helyeken.
Az elegancia a szemlélő szemében van, de biztosak vagyunk benne, hogy lenyűgözni fogja. A kifinomult modern kézművesség zökkenőmentesen az egyik lélegzetelállító éltől a másikig egyesül a klasszikus részletekre való figyelemmel.

Több, mint egy szép felület
Fény és árnyék lebeg a tökéletes 46 mm-es óra szélén, és megragadja az idő áramlását. A minimalista esztétika tökéletes, puha hangulattal ötvöződik. A tárcsa kerete félreismerhetetlenül megkülönböztető és figyelemfelkeltő.

Lélegzetelállító zafírkristály
A csúcskategóriás órákhoz hasonlóan a számlap is speciálisan kezelt zafírüvegből készül a nagyobb fényerő érdekében. 9-es Mohs-keménységgel a gyémánt után a második keményebb anyag, és kivételes karcállósággal rendelkezik.

Varrat nélküli kapcsolat
A Bluetooth 5.0 és az erőteljes hívásfunkcióknak köszönhetően értesíti a bejövő hívásokról. A OnePlus Watch segítségével pedig a „kihangosító” áll az előtérben: Maradjon kapcsolatban családjával és barátaival a keze használata nélkül.

Zene okostelefon nélkül
Szánjon egy pillanatra csendet. Itt az ideje, hogy megszabaduljon a telefonjától. Hagyja, hogy zenéje ingyenesen futjon 4 GB * 6-tal az összes kedvenc üteméhez.

Nincs napi feltöltés, nincs gond
A teljes töltés 14 napos akkumulátor-üzemidőt kínál - csúcsteljesítmény ebben a kategóriában. Az akkumulátor éjjel-nappal működik, így Ön is. A hatékony energiagazdálkodással kombinálva egyszerre több energiát élvezhet és nyugodt maradhat.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés