Realme
Realme Watch 2 Pro Okosóra, Fekete
  • Cikkszám: 273820
Realme

Realme Watch 2 Pro Okosóra, Fekete

  • Cikkszám: 273820
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kijelző típusa
LCD
Bluetooth verzió
5
Akkumulátor
390 mAh
Por-és vízálló
Igen
Súly
40 g
Kijelző méret
1,75 inch
Szín
Szürke

A Realme Watch 2 Pro egy olyan okosóra, amely minden helyzetben segítségére lehet, legyen szó egyszerűen az idő mutatásáról, az egészségügyi adatok figyelésén át egészen a kapcsolattartásig. Az óra pontos GPS-érzékelővel rendelkezik, ami a tájékozódáson kívül a lépésszámlálásban is fontos, továbbá véroxigén szintet és pulzust is felügyel. Óralapja stílushoz igazítható, több mint 100 beállítás közül válogatva.

Nagy színes kijelző

Egy pillantással megtekintheti egészségügyi statisztikáit a realme Watch 2 Pro rendkívül nagy, 4,4cm-es (1,75 hüvelykes) érintőképernyőjével. A nagy képernyő megakadályozza az érintéseket, míg a nagy fényerő és az élénk kijelző lehetővé teszi a tiszta látást még közvetlen napfényben is.

Pontos statisztikák kéznél

Pontos útvonal-információkat, lépéskövetést és tevékenységfigyelést kaphat a Realme nagy pontosságú, kettős műholdas GPS-érzékelőjével.

Hosszú élettartamú akkumulátor

A Watch 2 Pro hosszú élettartamú, 390 mAh-s akkumulátora olyan hatékonyan működik, hogy akár 2 hétig is folyamatosan megy töltés nélkül.

Realme Watch 2 Pro

Vér oxigén monitor

A realme Watch 2 Pro véroxigén-érzékelővel rendelkezik, amely figyeli a vér oxigénszintjét, és gyorsan leolvasja az adatokat, így Ön folyamatosan figyelemmel kíséri egészségét.

Pulzus monitor

A realme Watch 2 Pro fejlett PPG-érzékelővel van felszerelve, amely valós időben figyeli a pulzusszámát. Növelje edzését és edzésének hatékonyságát a 24 órás pulzusfigyeléssel.

100+ stílusos óralap

Több mint 100 stílusos óralap közül választhat, a Watch 2 Pro megfelel az öltözékednek és a hangulatodnak.

IP68 vízállósági besorolás

A realme Watch 2 Pro IP68 besorolású, ezért nyugodtan mosson kezet, vagy izzadjon meg az óra viselése közben.

Maradjon kapcsolatban az intelligens értesítésekkel

Csak emelje fel a csuklóját, hogy az összes üzenetét és értesítését lássa anélkül, hogy a telefonjára nézne.

Realme Watch 2 Pro

realme Link

A realme Link használatával szinkronizálhatja Watch 2 Pro-ját telefonjával, és figyelemmel kísérheti az edzési előzményeket, módosíthatja az óra beállításait stb.

Smart Device Hub a csuklóján

Irányítsd okoseszközeidet a Watch 2 Pro segítségével. Mondja meg telefonjának, hogy játsszon zenét, készítsen fényképeket stb.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés