Eta
Eta Fritola Fritőz (3172 90000)
  • Cikkszám: 272462
Eta

Eta Fritola Fritőz (3172 90000)

  • Cikkszám: 272462

24 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Válassza a rozsdamentes acél kivitelű, ETA Fritola fritőzt. Az olajhőmérséklet folyamatos szabályozásának köszönhetően gyorsan és káros megégés nélkül, egyenletesen átsülve készíti el kedvenc finomságait. Az erőteljes rozsdamentes sütő zománcozott tartállyal, kivehető fűtőelemmel és olajhőmérséklet-szabályozással (150-190°C) felszerelt.

Eta Fritola

Ropogós finomságok az egész családnak

Az akár 3 liter olaj tárolására alkalmas, kivehető, zománcozott tartály bőséges helyet kínál a ropogós finomságoknak, amely elegendő lesz az egész család számára. Az állítható kosár könnyen igazodik a behelyezett alapanyag mennyiségéhez.

A nagy, 2000 W-os bemeneti teljesítménynek köszönhetően az olaj gyorsan felmelegszik a kívánt hőmérsékletre, amit a vezérlőpult közepén található forgatógombbal egyszerűen és folyamatosan szabályozhat, 150-190 °C között. Fényjelzésnek köszönhetően gyorsan és könnyedén tájékozódhat arról, hogy az olaj elérte a beállított hőmérsékletet.

A levehető fedél és a hőszigetelt fogantyúk kényelmes kezelést biztosítanak. A csúszásgátló lábak növelik a fritőz stabilitását a munkafelületen.

Könnyű karbantartás és maximális biztonság

Az olajsütő karbantartását egy levehető fűtőelem segíti. Kiszerelése után az összes többi alkatrészt egyszerűen a mosogatógépre bízhatja. Tároláskor használja a fritőzben kialakított, tápkábel tárolására szolgáló helyet.

A túlmelegedés elleni védelmet egy biztonsági hőbiztosíték biztosítja. Aktiválása után egyszerűen vissza kell kapcsolnia a sütőt a praktikus RESET gombbal.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés