Eta
Eta Aura 7634 90000 Párásító, aroma diffúzor
  • Cikkszám: 272500
Eta

Eta Aura 7634 90000 Párásító, aroma diffúzor

  • Cikkszám: 272500
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Víztartály mérete
1,3 l
Egyéb jellemzők
Hangulatfény
Ajánlott helyiségméret
30 m2

Az Eta Aura párásító és aroma diffúzor elősegíti, hogy otthonát kellemes hangulat járja át és megkönnyítse az Ön légzését. Hosszú időn keresztül képes folyamatosan működni, ha pedig elfogy belőle a víz, automatikusan kikapcsol. Különlegessége a változó színű hangulatvilágítás, mely még megnyugtatóbb környezetet teremt.

Az Eta Aura design párásító egyesíti a párásítás és az aromaterápia hatását. Természetes illóolajokkal is kombinálható, amelyek kellemes illatot és hangulatot kölcsönöznek otthonának. Ezenkívül a párásító nagyon halk működése nem zavarja Önt.

Az Eta Aura 30 m2-ig, 16 órán keresztül is képes párásítani a helyiség levegőjét. Ha az 1,3 literes víztartály kiürül, a készülék automatikusan kikapcsol. A páratartalom növelése elősegíti a légutak ellazulását, és ideális az asztma, allergia vagy influenza enyhítésére.

A kellemes illatú otthont, változó színű világítás egészíti ki, mely hozzájárul a pihentető hangulathoz. Engedje el és kényeztesse magát az Eta Aura párásítóval, amely segít ehhez megfelelő környezetet biztosítani.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés