fejléc.jpg

A promóció 2021.06.07. és 2021.07.11. között a megjelölt termékekre érvényes.

Válaszd ki most a Performance TV és Philips hangprojektor tökéletes kombinációját a Philips termékkínálatából! Válassz a Performance sorozat egyik televíziójából és az élmény fokozása érdekében párosítsd Philips hangprojektorral. A promóció ideje alatti együttes vásárlás esetén akár 90 000 forintos pénzvisszatérítésben részesülhetsz a választott hangprojektor modelljétől függően.

A pénzvisszatérítés folyamata:

1. Vásárolj most együtt egy Philips TV-t és hangprojektort az akcióban szereplő termékek közül 2021.06.07. és 2021.07.11. között úgy, hogy mindkét termék ugyanazon számlán szerepeljen. A pénzvisszatérítés összege a választott hangprojektor modelltől függ.

2. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot a visszatérítési igény rögzítésére a https://spring.sales-promotions.com/hu weboldalon legkésőbb 2021.07.11 . éjfélig.

3. A visszatérítés összege a regisztrációs űrlapon megadott bankszámlaszámra kerül visszafizetésre. További információkért olvasd el a Promóciós szabályzatot. A promóció csak kiválasztott partnereinknél történő vásárlás esetén érvényes a Promóciós szabályzatban felsorolt termékekre és feltételekkel.

 

 

 JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen