PS4
Moss VR (PS4)
  • Cikkszám: 222570
PS4

Moss VR (PS4)

  • Cikkszám: 222570
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korhatár
7 év
Műfaj
Kaland
Játékkategória: Kaland-Logikai
Korhatár: 7 éves kortól ajánlott

Moss VR (PS4)

Ismerd meg Quillt

Ebben a különleges VR kalandban az irányítás az akció-kalandjátékokra jellemző módon működik, de közben egy olyan világban játszhatsz, melyet meg tudsz változtatni az érintéseddel. Kizárólag virtuális valósághoz megalkotva.

Lépj be a Moss játék világába

A Moss egy egyszemélyes rejtvényfejtő akció-kalandjáték, melyet a virtuális valósághoz igazodva fejlesztettek ki. A kiváló játékok jól bevált elemeiből – úgymint összetett karakterek, élvezetes harcrendszer és egy magával ragadó világ felfedezése – építkezik, kiegészítve mindezt a virtuális valóság izgalmas lehetőségeivel. A végeredmény egy teljes mértékben interaktív és immerzív játékélmény egy lebilincselő fantasy világban.

Két hős története

Quill egy ifjú egér, aki az unalmas otthonának határain túl rá váró nagy kalandokról álmodozik. Amikor egy ősi varázslat felébred, Quill és egy másik személy összekapcsolódik: te, a játékos bújhatsz ennek a másik személynek a bőrébe a történet során. Együtt kell útra kelnetek, miközben egy messzi földön élő gonosz erő terjeszkedni kezd: életre kel egy mesekönyvek stílusában elbeszélt hihetetlen utazás, mely során mítoszokkal és varázslattal teli világgal ismerkedhetsz meg. 

Közvetlen interakció

A játékosok egy olyan dinamikus és interaktív világba kerülnek, ahol minden tettüknek következménye van. Tárgyakat mozgathatnak, segíthetnek a csaták közben és a rejtvények megfejtése során, meggyógyíthatják a főhőst, és még magát a tájat is meg tudják változtatni.

Immerzió

A Moss játékban a világ részei lehetnek a játékosok. Érzékszerveikkel tapasztalhatják meg az élettel teli, vibráló környezetet, mely tele van különleges lényekkel, ősi ereklyékkel és hatalmas panorámákkal. 

Interakció a főhőssel

Quill és a játékos között különleges szövetség alakul ki. Egyre erősebb lesz köztük a kötelék az egymással való kommunikációnak és az együtt átélt élményeknek köszönhetően. A játékban a képességeik kiegészítik egymást, és mindkét karakterre szükség van a győzelem eléréséhez.

Irányítás

A játékosok a főhőst az akció-kalandjátékokra jellemző, könnyen kezelhető és ismerős módon tudják irányítani. Emellett azonban önálló karakterként és Quill kulcsfontosságú szövetségeseként közvetlenül is meg tudják változtatni a játék világát.

  • Platform: PS4
  • Játékkategória: Kaland-Logikai
  • Korhatár: 7 éves kortól ajánlott

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés