PS4
Overwatch Legendary Edition (PS4)
  • Cikkszám: 222574
PS4

Overwatch Legendary Edition (PS4)

  • Cikkszám: 222574
  • Gyári garancia: 1 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korhatár
12 év
Műfaj
Akció
Játékkategória: Akció
Korhatár: 12 éves kortól ajánlott

Overwatch Legendary Edition (PS4)

Az Overwatch Legendary Edition tartalma: 

- Overwatch alapjáték 
- 5 Legendary Skin 
- 5 Epic Skin 
- 5 Origin Skin 
- Overwatch témájú tartalmak Blizzard játékokhoz 

A VILÁG HŐSÖKRE VÁR, HARCOLJ A JÖVŐÉRT 

Katonák. Tudósok. Kalandorok. Különcök. Egy globális krízis alatt a háborútól megtépázott világban hősök egy csoportja létrehozott egy nemzetközi különleges alakulatot a béke helyreállítására. A neve: Overwatch.
 
Az alakulat megszüntette a válságot, és az elkövetkező évtizedekben segítette a béke fenntartását, hogy beköszönthessen a kutatás, az innováció és a felfedezések kora. Sok év telt el azóta, és az Overwatch befolyása meggyengült, mígnem a csapat végül feloszlott. 

VÁLASSZ EGY HŐST 

Az Overwatch számos hőst kínál, az időugró kalandortól kezdve a felfegyverzett, rakétás-kalapácsos harcoson keresztül a transzcendens robotszerzetesig. Minden karakter játékstílusa egyedi, és a képességeik alapos kiismerése kulcsfontosságú a bennük rejlő lehetőségek kiaknázása szempontjából. Nincs két egyforma hős. 

JÁTSZD EL A SZEREPED 

Akár az élvonalban harcolsz, akár az energiapajzsoddal biztosítasz fedezéket, vagy épp sebzéserősítéssel támogatod a szövetségeseidet, a hősöd képességei mindenképp a csapatod hasznára válhatnak. A győzelemhez kulcsfontosságú, hogy megtanuld a csapattársaiddal összehangolva használni a képességeidet. 

CSAPATALAPÚ CÉLOK 

Hősök csapatai harcolnak a bolygó különböző pontjain. Legyen szó a rejtélyes Anubisz-templom titkainak védelméről, vagy egy elektromágneses fegyver (EMP) biztonságos célba juttatásáról a King's Row soron keresztül, a csatamező az egész világ. 

  • Platform: PS4
  • Játékkategória: Akció
  • Korhatár: 12 éves kortól ajánlott

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés