PS4
Sony Everybody's Golf (PS4)
  • Cikkszám: 222402
PS4

Sony Everybody's Golf (PS4)

  • Cikkszám: 222402
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korhatár
3 év
Műfaj
Sport
Játékkategória: Sport
Korhatár: 3 éves kortól ajánlott

Sony Everybody's Golf (PS4)

Szereted a golf játékokat, de beleuntál már, hogy nincs egy olyan játék, amibe a három érintéses ütéseken kívül nincs más tartalom? Akkor hatalmas szerencsédre itt van a legújabb és egyben legnagyszerűbb golf játék, ami valaha született és ez nem más, mint az Everybody’s Golf. Ebben a fantasztikus játékban nem csupán a labdát kell ütni, hanem oda kell figyelni, ugyan is bele került egy igen komoly RPG szerű fejlődési rendszer. 

Ez által folyamatosan fejlődnek az ütési képességeink, valamint az ütőket is lehet fejleszteni, hogy minél pontosabban lehessen a labdát a lyukba irányítani. Az Everybody’s Golf egyszemélyes játéka remekül felkészít az online módban lévő kihívásokra. De ha csak a barátainkkal szeretnénk otthon játszani ez a remek program erre is ad lehetőséget ugyanis akár négyen is játszhatunk vele egyszerre. 

Amit még külön érdemes megjegyezni az az Everybody’s Golf hihetetlen fizikája. Minden ütésnél bele kell számítanunk a kis dombok meredekségét, valamint a szélirányt és a szélerősséget. Ha egy igazán jó golfjátékot keresel, semmiképp ne hagyd ki ezt a játékot, ugyanis ha kedveled a golf játékokat, akkor az Everybody's Golf lesz a kedvenced.

  • Platform: PS4
  • Játékkategória: Sport
  • Korhatár: 3 éves kortól ajánlott

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés