Sony
PlayStation5 825GB + Horizon: Forbidden West
  • Cikkszám: 272411
Sony

PlayStation5 825GB + Horizon: Forbidden West

  • Cikkszám: 272411
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Vágjon bele a legújabb kalandokba a Sony Playstation 5 legújabb, standard változatával, és a mellékelt Horizon: Forbidden West játékkal!

Gyorsabb betöltés  – Utazz gyorsan a térképen, és szinte azonnal térj vissza a játékba a PlayStation 5 konzol ultra-nagy sebességű SSD-jével és gyors betöltési időkkel.

Lenyűgöző látvány  – Fedezze fel a Horizon Forbidden West hatalmas világát lenyűgöző 4K-ban és HDR-ben. A hegycsúcsoktól a kis levélszálakig minden a hihetetlen részletekig valósul meg, hatalmas léptékben. A 60 FPS-t megcélzó Performance Mode tovább javítja a mozgás, az animációk és a vezérlők simaságát.

Tapintható visszajelzés – Aloy minden harcához közelebb kerülhet a DualSense vezeték nélküli vezérlő haptikus visszajelzésével. Érezd a fűszálak érzetét, amelyek mellett elsöpörsz, amikor lopakodó megközelítést hajtasz végre, a közelharci legyintéseket gépek és páncélos emberek ellen, és az ellenséges támadások irányított hatását, amikor megpróbálsz kikerülni.

Adaptív triggerek – Élvezze az elmerülés új szintjét, amikor különböző objektumokkal lép kapcsolatba a DualSense vezeték nélküli vezérlő adaptív triggereivel. Érezd az íjad húrjának feszültségét, és a nehéz törzsi és mechanikus fegyverek ravaszainak ellenállását.

Tempest 3D AudioTech  – Hallgassa meg, ahogy a Horizon Forbidden West tájai életre kelnek körülötte a PS5 konzol Tempest 3D AudioTech funkciójával. Hallja a növényzet susogását a szélben, a fejünk fölött repülő madarakat és a nagy mechanikus gépek úszását a vízben, miközben felfedezi a vadon élő állatoktól és gépektől hemzsegő környezetet.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés