Eta
Eta Adagio Porszívó (2511 90000)
  • Cikkszám: 272455
Eta

Eta Adagio Porszívó (2511 90000)

  • Cikkszám: 272455
  • Gyári garancia: 12 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
800 W
Teleszkópos cső
Igen
Kábel hossza
10 m
Porszívószűrő típus
HEPA
Porszívó típus
Porzsákos
Porkapacitás
4 500 ml
Szívás szabályozás
Igen
Tartozékok
Univerzális padló szívófej kihúzható kefével, TURBO szívófej, Parketta szívófej (lószőrből lévő, barátságos a padlóhoz), Rés - és párnaszívófej-kefe, Fém teleszkópos cső (94 cm), Porzsák (ETA ANTIBACTERIAL MAXI)

A stílusos ETA Adagio porszívó modern kék-fekete-ezüst kivitelben elkápráztatja Önt nagy teljesítményével. Az ECO motornak köszönhetően azonban nagyon energiatakarékos a működése. Ezen kívül most már könnyen kezelhető, manuális szívóerőszabályozóval és nagyobb csatlakozó átmérőjű tartozékokkal is fel van szerelve, ami erősebb légáramlást és ezáltal jobb szívóerőt biztosít. Ráadásul a porszívó nagyon működése nagyon halk.

Kiváló szűrés még allergiások számára is

Az ETA Adagio porszívó egyszerűen első osztályú, szó szerint - a szőnyegek és padlók porszívózásának hatékonysága a tesztek során egyértelműen eléri az A* osztályt. A rendkívül hatékony szűrésnek köszönhetően allergiában szenvedők számára is alkalmas. Bízhat a minőségi 13-as számú HEPA szűrő, három mikroszűrő és a porzsák kombinációjában, amely a legkisebb szennyeződésrészecskéket is megfogja.

A 4,5 literes porzsák teltségére elektronikus jelzés figyelmeztet. A biztonsági zár megakadályozza a porszívó porzsák nélküli használatát és az aktív túlmelegedés elleni védelem, amely megvédi a motort a károsodástól.

A tisztaság a hobbija

Az ETA Adagio nagy, 13 méteres működési sugárral rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyen és gyorsan elérheti otthona minden sarkát. A 360°-ban elforgatható első kerék egyenletes és sima mozgást tesz lehetővé. A puhított hátsó kerekek pedig kíméletesek a padlóhoz, legyen az fa, hajópadló, PVC, vynil vagy akár linóleum.

A könnyebb kezelhetőséget a kompakt méretek és a praktikus fogantyú biztosítják, melynek köszönhetően a porszívó kényelmesen hordozható és két pozícióban tárolható - függőlegesen és vízszintesen is.

A hosszú, fém teleszkópos cső (94 cm) minden felhasználó számára optimális magasságállítást tesz lehetővé.

Kiegészítők gazdag választéka különféle felületekhez

Az ETA Adagio porszívóval öröm a takarítás. De hogy ez ne csak a padlóra korlátozódjon, a csomag kiegészítők széles választékát is tartalmazza:

  • Univerzális padlószívófej kapcsolóval, szőnyegek vagy kemény padlók takarításához
  • Turbókefe a szőnyegek hatékonyabb porszívózásához, valamint a haj és állati szőr hatékony összegyűjtéséhez
  • Lószőrszálas parkettafej kemény padlók takarításához (hajópadló, csempe, linóleum, parketta stb.)
  • Résszívófej a keskeny és nehezen hozzáférhető helyeken történő tisztításhoz (radiátorbordák vagy bútorok mögötti helyeken)
  • Párnaszívófej puha textilfelületek gyengéd tisztításához (pl. kárpit vagy párnák)
  • Finom sörtéjű kefe a bútorok, falak vagy festmények gyengéd tisztításához

Könnyedén, közvetlenül a porszívó testében tárolhatja az apró kiegészítőket, így mindig kéznél lesznek.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés