Philips
Philips TAPR802/12 Internetes rádió
  • Cikkszám: 265066
Philips

Philips TAPR802/12 Internetes rádió

  • Cikkszám: 265066

41 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Csatlakozók
Bluetooth V4,2, AC/DC adapter
Súly
740 g
Magasság
10,6 cm
Szélesség
18,5 cm
Mélység
10,2 cm
RMS teljesítmény
3 W
Bluetooth
Igen
Kijelző típusa
2,4"-es színes TFT-kijelző
Fekete
Szín
Bluetooth V4,2, AC/DC adapter
Csatlakozók
740 g
Súly
10,6 cm
Magasság
18,5 cm
Szélesség
10,2 cm
Mélység

Internetes rádió több ezer állomással

Legyen szó zenéről, aktuális hírekről, esetleg bűnesetekről, a Philips internetes rádiójával karnyújtásnyira vagy programtípusok széles választékától. Digitális rádióvevője megbízható vételt kínál. Internetes, DAB+ és FM-állomásaidat előre beállíthatod, így akár 20 programot érhetsz el gyorsan és egyszerűen.

2,4”-es színes TFT kijelző

A kijelző 2,4” -es mérete és magasfényű tulajdonsága jól láthatóvá teszi, hogy könnyedén leolvashassa a képernyőn megjelenő információt. A képernyőt egy fa készülékház és egy fekete fém hangszórórács öleli körbe, melyek stílusos külsőt kölcsönöznek a rádiónak. A Spotify-on található információk közül az albumra, zeneszámra és műfajra vonatkozó infókat is megtekinthet. Az állomások emblémái is megjelennek internetes állomások vagy DAB használata során.

Tiszta, részletgazdag hangzás a 3” -es meghajtóval

A rádió 3”-es szélessávú meghajtója a Bass Reflex nyílással kombinálva kiváló hangzást és erőteljes mélyhangokat eredményez.

Spotify Connect és távvezérlési lehetőségek

A Bluetooth V4.2 csatlakozás lehetőséget ad a Spotify Connect használatára, melynek segítségével mobiltelefonodat távvezérlőként is használhatod. A legjobb minőségű Spotify jelekben részesülhetsz, közvetlenül a Spotify kiszolgálókról. Emellett más zeneszolgáltatók tartalmát is streamelheted mobilod segítségével, így könnyedén átküldheti kedvenc dallamait.

Integrált órafunckió elalváskapcsolóval és kettős ébresztéssel

Legyen pihentető az alvás az elalváskapcsolónak köszönhetően, mely a háttérben kedvenc dallamaidat játssza. A kettős ébresztés lehetőséget ad két különböző ébresztési időpont beállítására, ezáltal soha nem aludhat el.

Praktikus tartozékok

A gyors üzembe helyezési útmutató és az AC/DC adapter segítségével könnyedén beállíthatja és elindíthatja a készüléket, így villámgyorsan elkezdheti élvezni a rádió nyújtotta lehetőségeket.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés