RIZIKÓMENTES ONLINE VÁSÁRLÁS?

 
Menj biztosra az Euronics megújult webáruházával! 2018.04.16-ig ingyen kiszállítjuk online megrendelt termékedet 15.000 Ft feletti megrendelés esetén.

Üzleteinkben szakértő értékesítők segítenek megtalálni a tökéletes termékeket, és ha mégis meggondolnád magad vásárlás után, most futárt küldünk hozzád és díjmentesen elszállítjuk tőled 30 napig a termékeket.

 

 

RIZIKÓMENTES ONLINE VÁSÁRLÁS?

Menj biztosra az Euronics megújult webáruházával! 2017.11.01-től 2018.12.31-ig ingyen kiszállítjuk új tv-det, hűtődet vagy mosógépedet és további több ezer műszaki újdonságot online rendelés esetén.

 

Üzleteinkben szakértő értékesítők segítenek megtalálni a tökéletes termékeket, és ha mégis meggondolnád magad vásárlás után, most futárt küldünk hozzád és díjmentesen elszállítjuk tőled 30 napig a termékeket.

 

KIEMELKEDŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

DÍJTALAN SZÁLLÍTÁS 5000 FT FELETT ONLINE

Vásárolj webáruházunkban és minden 5000 Ft feletti terméket ingyen kiszállítunk
68 ÁTVÉTELI PONT

Országszerte már 68 üzletünkben tudod átvenni a megrendelt termékedet díjmentesen
30 NAPOS ELÁLLÁSI GARANCIA

Most még több idő áll rendelkezésedre, hogy meggyőződj arról, hogy számodra ideális terméket választottál, amennyiben mégis meggondolnád magad 30 napig elállhatsz a vásárlástól.*
SZAKÉRTŐI TANÁCSADÁS ÜZLETEINKBEN

Országszerte 68 üzletben 65 városban Szakértőink segítenek megtalálni a tökéletes terméket, és hasznos tanácsokkal látnak el, hogy elégedett legyél vásárlásoddal.
INGYENES ELSZÁLLÍTÁS ELÁLLÁS ESETÉN

Webáruházunkban megtaláltad a tökéletes termékeket? Ha mégis meggondolnád magad vásárlás után, most futárt küldünk hozzád és díjmentesen elszállítjuk tőled 30 napig a termékeket, amennyiben házhozszállítással kérted a terméket.**

Menj biztosra az Euronics megújult webáruházával! 2018.04.16-ig ingyen kiszállítjuk online megrendelt terméked 15.000 Ft feletti rendelés esetén. A díjmentes szállítás nem vonatkozik a háztartási nagygépekre, amelyek esetében a szállítási költség 2990 Ft.Üzleteinkben szakértő értékesítők segítenek megtalálni a tökéletes termékeket, és ha mégis meggondolnád magad vásárlás után, most futárt küldünk hozzád és díjmentesen elszállítjuk tőled 30 napig a termékeket.

*30 napos elállás: A Rizikómentes Online Vásárlás keretein belül elállási jogával nálunk 30 napig élhet a törvény által előírt 14 nap helyett. Ennek köszönhetően a webáruházunkban megrendelt termékeket kipróbálhatja, és amennyiben azokat mégsem tartaná meg, lehetősége van elállni a vásárlástól, a termék átvételétől számított 30 napon belül. További részletek az ÁSZF 4. pontjában.

**Ingyenes futáros elszállítás: A Rizikómentes Online Vásárlás keretein belül, amennyiben mégsem tartaná meg a házhozszállítással megrendelt termékeket, lehetősége van az átvételtől számított 30 napon belül elállni a vásárlástól. Nem kell bajlódnia a visszaküldéssel sem, mivel 5 000 Ft feletti termékek esetében ezt is elintézzük Ön helyett. A szolgáltatás kizárólag azokra a termékekere érvényes, amelyek előzetesen házhozszállítással kerültek kiszállításra. Önnek annyi dolga van, hogy az ÁSZF-ben megjelölt módok valamelyikén jeleznie kell elállási szándékát, valamint ezt követően az alábbi ügyfélszolgálati telefonszámok egyikén kell jeleznie az elszállítás pontos címét: +36 1 411 8434, +36 20 890 0100 Amennyiben az elállás az ügyfélszolgálatunk felé telefonon történik, úgy ezzel egyidőben jelezheti az ingyenes elszállítási szándékát az ügyfélszolgálati munkatársunk felé. Az elszállítás időpontját minden esetben a futárszolgálat munkatársai jelzik Ön felé. Az Ön védelme érdekében a termék elküldése előtt kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy az megfelelően került becsomagolásra! Érdemes a becsomagolást megelőzően a termék állapotáról fényképeket készíteni. További részletek az ÁSZF 4. pontjában. .

 


Bankkártyás fizetés

Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, Pick Pack Pont, személyes átvétel

Személyes átvétel

Személyes átvételOrszágszerte 68 Euronics szaküzletben

Hitellehetőségek

HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen