RIZIKÓMENTES ONLINE VÁSÁRLÁS?

 
Menj biztosra az Euronics megújult webáruházával! 2017.11.01-től 2017.12.31-ig ingyen kiszállítjuk új tv-det, hűtődet vagy mosógépedet és további több ezer műszaki újdonságot online rendelés esetén.

Üzleteinkben szakértő értékesítők segítenek megtalálni a tökéletes termékeket, és ha mégis meggondolnád magad vásárlás után, most futárt küldünk hozzád és díjmentesen elszállítjuk tőled 30 napig a termékeket.

 

 

RIZIKÓMENTES ONLINE VÁSÁRLÁS?

Menj biztosra az Euronics megújult webáruházával! 2017.11.01-től 2018.12.31-ig ingyen kiszállítjuk új tv-det, hűtődet vagy mosógépedet és további több ezer műszaki újdonságot online rendelés esetén.

 

Üzleteinkben szakértő értékesítők segítenek megtalálni a tökéletes termékeket, és ha mégis meggondolnád magad vásárlás után, most futárt küldünk hozzád és díjmentesen elszállítjuk tőled 30 napig a termékeket.

 

KIEMELKEDŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

DÍJTALAN SZÁLLÍTÁS 5000 FT FELETT ONLINE

Vásárolj webáruházunkban és minden 5000 Ft feletti terméket ingyen kiszállítunk
69 ÁTVÉTELI PONT

Országszerte már 69 üzletünkben tudod átvenni a megrendelt termékedet díjmentesen
30 NAPOS ELÁLLÁSI GARANCIA

Most még több idő áll rendelkezésedre, hogy meggyőződj arról, hogy számodra ideális terméket választottál, amennyiben mégis meggondolnád magad 30 napig elállhatsz a vásárlástól.*
SZAKÉRTŐI TANÁCSADÁS ÜZLETEINKBEN

Országszerte 69 üzletben 65 városban Szakértőink segítenek megtalálni a tökéletes terméket, és hasznos tanácsokkal látnak el, hogy elégedett legyél vásárlásoddal.
INGYENES ELSZÁLLÍTÁS ELÁLLÁS ESETÉN

Webáruházunkban megtaláltad a tökéletes termékeket? Ha mégis meggondolnád magad vásárlás után, most futárt küldünk hozzád és díjmentesen elszállítjuk tőled 30 napig a termékeket, amennyiben házhozszállítással kérted a terméket.**

Menj biztosra az Euronics megújult webáruházával! 2017.11.01-től 2017.12.31-ig ingyen kiszállítjuk új tv-det, hűtődet vagy mosógépedet és további több ezer műszaki újdonságot online rendelés esetén. Üzleteinkben szakértő értékesítők segítenek megtalálni a tökéletes termékeket, és ha mégis meggondolnád magad vásárlás után, most futárt küldünk hozzád és díjmentesen elszállítjuk tőled 30 napig a termékeket.

*30 napos elállás: A Rizikómentes Online Vásárlás keretein belül elállási jogával nálunk 30 napig élhet a törvény által előírt 14 nap helyett. Ennek köszönhetően a webáruházunkban megrendelt termékeket kipróbálhatja, és amennyiben azokat mégsem tartaná meg, lehetősége van elállni a vásárlástól, a termék átvételétől számított 30 napon belül. További részletek az ÁSZF 4. pontjában.

**Ingyenes futáros elszállítás: A Rizikómentes Online Vásárlás keretein belül, amennyiben mégsem tartaná meg a házhozszállítással megrendelt termékeket, lehetősége van az átvételtől számított 30 napon belül elállni a vásárlástól. Nem kell bajlódnia a visszaküldéssel sem, mivel 5 000 Ft feletti termékek esetében ezt is elintézzük Ön helyett. A szolgáltatás kizárólag azokra a termékekere érvényes, amelyek előzetesen házhozszállítással kerültek kiszállításra. Önnek annyi dolga van, hogy az ÁSZF-ben megjelölt módok valamelyikén jeleznie kell elállási szándékát, valamint ezt követően az alábbi ügyfélszolgálati telefonszámok egyikén kell jeleznie az elszállítás pontos címét: +36 1 411 8434, +36 20 890 0100 Amennyiben az elállás az ügyfélszolgálatunk felé telefonon történik, úgy ezzel egyidőben jelezheti az ingyenes elszállítási szándékát az ügyfélszolgálati munkatársunk felé. Az elszállítás időpontját minden esetben a futárszolgálat munkatársai jelzik Ön felé. Az Ön védelme érdekében a termék elküldése előtt kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy az megfelelően került becsomagolásra! Érdemes a becsomagolást megelőzően a termék állapotáról fényképeket készíteni. További részletek az ÁSZF 4. pontjában. .


Bankkártyás fizetés

Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, Pick Pack Pont, személyes átvétel

Személyes átvétel

Személyes átvételOrszágszerte 69 Euronics szaküzletben

Hitellehetőségek

HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen
EURONICS TRENDBLOG
Hírek, érdekességek, tanácsok vásárláshoz.


EURONICS HÍRLEVÉL

Értesülj elsőként legújabb akcióinkról és nyereményjátékainkról! Iratkozz fel hírlevelünkre!