Eta
ETA Gratus Storio 0028 90062 Konyhai robotgép, Bézs
 • Cikkszám: 272419
Eta

ETA Gratus Storio 0028 90062 Konyhai robotgép, Bézs

 • Cikkszám: 272419
 • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
1 200 W
Űrtartalom
5 500 ml
Funkciók száma
10 db
Keverőtál anyaga
Fém
Húsdaráló feltét
Igen
Turmix feltét
Igen
Burkolat anyaga
Fém
Citrus prés feltét
Igen
Szín
Bézs
1 200 W
Teljesítmény
5 500 ml
Űrtartalom
10 db
Funkciók száma
Fém
Keverőtál anyaga
Igen
Húsdaráló feltét
Igen
Turmix feltét

Az ETA Gratus Storio egy egyedi, retro stílusú konyhai robotgép, amely tökéletes társ a konyhába, legyen szó sütésről, italok készítéséről, fagylalt készítésről vagy húsok darálásáról, töltéséről. Számtalan kiegészítőjével szinte minden konyhai feladat ellátására alkalmas. Nagy kapacitása és erős motorja rendkívül megbízhatóvá és strapabíróvá teszi.

Szeret sütni és még a retro stílust is kedveli? Az Ön számára akkor az ETA Gratus Storio konyhai robot egy tökéletes társ lesz a konyhában. Már első ránézésre szeretni fogja.

ETA Gratus Storio Konyhai robotgép

A Gratus Storio egy nagyon hatékony konyhai robot 1200 W teljesítményfelvétellel. Stabilizátorral felszerelt motorja képes a magas fordulatszámot akár nagy terhelésnél is megtartani. Masszív, teljes fémes kivitele hosszú élettartamot és működési közbeni stabilitást biztosít.

A robot sokféle funkcióval fel van szerelve:

 • Képes a habverést, keverést, dagasztást, mixelést, reszelést, húsdarálást, kolbászfélék töltését, Kebbe húscsövek készítését, gépi sütemény készítését, vagy akár házi fagylalt, jégkrém és fagyasztott joghurt készítését megoldani.

ETA Gratus Storio Konyhai robotgép

Csomagolásában tartozékok széles skálája található meg, mellyel kedvenc finomságait készítheti el.

 • Nagy kapacitású 5,5 l-es rozsdamentes edénye átlátszó fedéllel a hozzávalók töltéséhez való lyukkal felszerelt.
 • Megtalálható még dagasztó horog, habverő lapát, keverő lapát, optimális magasság beállításához való kulcs, flexi lapát, amely krémek és könnyű tészták készítéséhez használható.
 • Üveges mixere 1,4 l kapacitású, amelyet italok, koktélok, smoothiek, levesek vagy gyerekételek mixelésénél lehet leginkább használni.
 • Csomagolásában egy töltőeszköz is megtalálható, amely segítségével a hozzávalókat a késhez közelítheti, 40 ml-es mérő és kioldó kulcs is tartozik hozzá.
 • Reszelő tartozék is tarozik hozzá 3 lemez reszelővel, amely gyorsan dolgozza fel a zöldséget, diókat, vagy sajtot.
 • A húsdarálóval mindenféle húst és halat lehet darálni - fasírozottra, vagy hamburgerre való húst készíteni.
 • Nem utolsó sorban multifunkciós élelmiszer aprító tartozék is jár hozzá 420 ml-es munkaedénnyel és négy karos rozsdamentes késsel, amely mixel, aprít és vág pl. szárított gyógynövényeket, fűszereket, diókat, sajtot, kávét, zöldséget, gyümölcsöt, stb.

ETA Gratus Storio Konyhai robotgép

Az ETA Gratus Storio konyhai robotgéppel a munka nagyon könnyű. Planetáris keverő rendszere az egész edény tartalmának minőségibb és szisztematikusabb feldolgozását biztosítja, akár az edény falainál. Minden tartozékot úgy terveztek, hogy a robot összeszerelése nagyon egyszerű és gyors legyen. A tartozékok optimális magasságát be lehet állítani, ha pl. kevesebb mennyiségű hozzávalót szeretne feldolgozni. Akár 2,5 kg tésztát is képes összekeverni. Használat közben lehet a fordulatszámot folyamatosan szabályozni, vagy a maximális fordulatszámot biztosító PULSE funkciót használni.

ETA Gratus Storio Konyhai robotgép

Könnyen szétszerelhető és mosható, karbantartása nagyon egyszerű. Egyes részei mosogatógépben moshatók.

Robot Gratus Storio fel van szerelve hőbiztosítékkal, amely túlterhelés esetén bekapcsol és így védi a motort károsodás ellen. Csúszásgátló lábai nagyobb stabilitást biztosítanak működés közben. A Storio robot dönthető kar biztonsági rendszerével rendelkezik, aminek köszönhetően a tartozékok cseréje nagyon könnyű, nem hiányzik a nyitott pozícióban működő nem kívánt elindítás elleni biztosíték, amely a zárnak köszönhetően könnyíti a használatot.

Az ETA ennek a terméknek motorra való 10 éves hosszabbított garanciát biztosít. A hosszabbított garanciát ITT lehet regisztrálni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés