Eta
Eta Zero 1227 90000 Robotporszívó
  • Cikkszám: 272434
Eta

Eta Zero 1227 90000 Robotporszívó

  • Cikkszám: 272434

64 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Maximális működési idő (használattól függően)
90 perc
Felület típus
Kemény padló, Rövid szőrű szőnyeg
Nedves tisztítás
Igen
Szín
Fehér
Porkapacitás
600 ml
Kefék/szívócsövek típusa
2 db oldalkefe, 1 db felmosórongy
Porszívó típus
Robot porszívó
Porszívószűrő típus
HEPA
Akkumulátor feszültség
14,4 V
Szívás szabályozás
Igen
Tartozékok
Töltőalap; Tápegység 100-240 V (AC) / 19 V (DC) 600 mA; Távirányító; 2 pót oldalkefe; 1x felmosórongy; 1 x tartalék HEPA szűrő; Tisztító eszköz; Felmosó toldalék
Magasság
7,6 cm
90 perc
Maximális működési idő (használattól függően)
Kemény padló, Rövid szőrű szőnyeg
Felület típus
Igen
Nedves tisztítás
Fehér
Szín
600 ml
Porkapacitás
2 db oldalkefe, 1 db felmosórongy
Kefék/szívócsövek típusa

Az Eta Zero egy robotporszívó, mely hasznos funkcióival tökéletes kiegészítője lehet bármilyen háztartásnak. Szenzorjai által navigál a lakáson belül és felméri a környezetét, hogy ne tegyen kárt a bútorokban. Három tisztítási módja praktikusan megfelel minden helyzetnek, legen szó teljes takarításról vagy csak bizonyos pontok porszívózásáról, esetleg a fal menti tisztításról.

A praktikus Eta Zero robotporszívó gondoskodik otthona teljes tisztaságáról. Az Ön parancsára felporszívózza otthonát, majd alaposan felmossa azt. Szuper vékony kialakításával és mindössze 7,6 cm-es magasságával még bútorok alatt is hatékonyan eltávolítja a port, így biztos lehet benne, hogy valóban mindenhol tisztaság marad utána. Az Eta Zero ideális minden kemény padlóhoz és szőnyeghez, legfeljebb 1,5 cm-es szálmagasságig.

Intelligens szenzorok

Szenzorok tucatjai gondoskodnak a tökéletes navigációról térben és mozgásban. Például az ANTI-COLLISION, ütközésgátló rendszernek köszönhetően könnyedén észleli az akadályokat és fékez előttük. Az Eta Zero így biztonságosan elkerüli bútorait és törékeny dekorációit. Még attól sem kell tartania, hogy leesik a lépcsőn. Intelligens érzékelők folyamatosan figyelik a környező területet és a lépcső széleit, így gond nélkül használhatja a porszívót a padlón.

A tisztítás befejezése után a robot megkeresi a töltőállomást, feltölti és előkészíti magát a további takarításra.

Praktikus funkciók minden alkalomra

A takarítást egy bizonyos napra, órára is előre beállíthatja, így a robotporszívó gondoskodik otthona tisztaságáról, amíg Ön munkahelyén vagy úton van. Hazatérve már egy tiszta, pormentes háztartás várja.

Az Eta Zero robotporszívó 3 tisztítási móddal rendelkezik.

  • Automata üzemmódban a porszívó megtisztítja a lakás vagy ház teljes területét.
  • Kisebb területre kiömlött élelmiszer, vagy morzsával kapcsolatos baleseteknél jól jöhet a helyi tisztítás funkció. Az Eta Zero ilyenkor csak egy meghatározott szennyezett területet tisztít meg.
  • Fal üzemmódban a porszívó a helyiség kerületén mozog, és a speciális oldalkefék hatékonyan söprik el a port és a szennyeződést a falak mentén és a szoba sarkaiban.

A távirányítóval beállíthatja az összes funkciót, akár kanapéja kényelméből. A felmosótartozék felszerelésével a robotot hatékony felmosóvá teszi a por és szennyeződések letörlésére.

Strapabíró kialakítás

Az oldalkefék hatékonyan gyűjtik össze a port és a szennyeződést egy nagy, 600 ml-es portartályban, amely nagyon könnyen eltávolítható és kiüríthető. A strapabíró hajtókerekeknek köszönhetően remekül legyőzi a padló egyenetlenségeit. 1,5 cm-es magasságig nem okoznak neki gondot a küszöbök, padlóváltó burkolatok és szőnyegek sem.

A kiváló minőségű 14,4 V-os Li-Ion akkumulátorral az Eta Zero akár 90 percig is takarít. Tisztításkor a porszívó a környező levegőre is gondol, és a HEPA szűrőnek köszönhetően a legkisebb porszemcséket is felfogja.

Észre sem fogja venni, mikor takarít robotporszívója. Mindössze 72 dB (A) zajszintjével a csendesebb robotok közé tartozik, és még éjszaka sem zavarja Önt.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés